in

Ze verhuurt haar buik om een baby te dragen voor een koppel. Als er problemen opsteken, wil het koppel er niets meer van weten!

Als een koppel geen kinderen kan krijgen dan kan dat een zware belasting zijn voor de huwelijksrelatie. Er bestaan echter alternatieve oplossingen, zoals draagmoeders. Een Amerikaans koppel koos voor deze optie. Andrea Ott-Dahl aanvaarde om als substituutmoeder te dienen. Ze was met het koppel bevriend en wilde alleen maar helpen om hun droom waar te maken.

Het proces was niet gemakkelijk voor Andrea en ze raakte maar moeilijk zwanger, maar na enkele weken lukt het dan eindelijk om een gezonde embryo in te planten. Andrea en het koppel kunnen hun geluk niet op. Er komt een dochter aan! Maar dan voeren de dokters een echo uit en alle geluk wordt van moment op moment bitter.

Het was de eerste echo die Andrea onderging en de dokters hadden meteen gemerkt dat er iets mis liep met de ontwikkeling van het kind. Niemand had het nieuws zien aankomen, de baby werd gediagnosticeerd met het syndroom van Down. Maar daar hield het niet eens mee op. Dokters vertelde het koppel en Andrea dat het kind mogelijk blind, doof en autistisch geboren zou worden.

Lees ook  Dit meisje heeft 5 cm van iets dat op ieder indruk zal maken. Nu deelt ze het met de hele wereld

In alle eerlijkheid, zo spraken de dokters, was het beter om de zwangerschap te onderbreken. Sommige dokters waren ervan overtuigd dat het kind het eerste levensjaar niet zou halen. Het koppel nam op dat moment een zware beslissing. Ze zeiden tegen Andrea dat ze het kind niet meer wilden en dat ze een abortus moest laten uitvoeren. Andrea hield er echter een ander idee op na, ze wou het kind een kans geven.

De draagmoeder besloot het kind te laten geboren worden en het te houden. Ondanks de vele controles, onderzoeken en behandelingen, bleef de gezondheid van het kind in gevaar. Maar na negen maanden werd Delaney dan toch geboren. De baby had een hoop hulp nodig om door de eerste weken te komen. Ze hing aan een massa apparaten die haar in leven hielden en de baby werd verschillende keren geopereerd. Delaney liet zich meteen blijken als een echte vechter en ze hield met alle macht vast aan het leven.

Lees ook  Yolanthe heeft ze er lekker bij hangen op het strand

Gelukkig waren de operaties succesvol en na enkele maanden mocht Andrea haar kind mee naar huis nemen. Delaney recupereerde onverwacht snel en tot ieders verbazing ontwikkelde ze zich wonderwel.

Delaney leeft net als haar broer en zus. Ze speelt, slaapt en luistert naar de verhalen van haar moeder en grootmoeder. Ze zal groot worden zoals elk normaal kind en daarmee zal ook de liefde die Andrea voor haar nieuwe dochter voelt blijven groeien.

Deel dit verhaal met je familie en vrienden op Facebook!

Hij riep door een gat in de fundering van een verlaten aquaduct. Maar de echo antwoordde niet zoals verwacht!

Opgelet, moeders! Als je merkt dat de huid van je kind blauw wordt, pas dan op voor deze voedingsmiddelen.