in

Ze slaat haar armpje om haar stervende zusje. Dan gebeurt er een wonder! HARTVERWARMEND!

Deze tweeling heeft de hele wereld laten huilen. Het verhaal van Kyrie en Brielle Jackson bleef ons wekenlang bij. Wat er namelijk gebeurde is een wonder. De twee kleintjes werden namelijk 12 volle weken te vroeg geboren. Ze wogen amper 1 kilo en waren duidelijk onderontwikkeld. Hun levensverwachting was zeer laag.

Beide meisjes werden apart aan verschillende beademingstoestellen gelegd. De toestand van Brielle stabiliseerde terwijl het met haar zusje veel slechter ging. Haar ouders dachten haar jongere zusje kwijt te raken. Enkele weken gingen voorbij en net toen de ouders dachten dat het niet slechter kon, gebeurde er iets vreselijks.

De sterkere Brielle waarvan iedereen dacht dat ze het zou halen leed opeens aan een levensbedreigende angstaanval die zolang duurde tot ze nog nauwelijks kon ademen en haar lichaam blauw begon te kleuren. De verpleegsters deden er alles aan om haar te redden, maar helaas konden ze niet veel betekenen. Niemand wist wat er opeens was gebeurd.

Lees ook  Serveerster (21) geslagen om gestolen wijnglas: ‘Hij zei: ik heb tien keer je maandloon uitgegeven’

Gayle Kasparian, een verpleegster die verantwoordelijk voor de meisjes kwam met een gewaagd idee: ze legde de onophoudelijk huilende Brielle naast haar zwakke zusje. Eigenlijk mag dit niet van het ziekenhuis, maar Gayle riskeerde het, samen met haar baan. En toen gebeurde er iets wonderbaarlijks: de nog steeds blauw gekleurde en hyperventilerende Brielle werd onmiddellijk rustig en legde door haar instinct haar arm rond haar tegen de dood vechtende zusje.

Lees ook  Jongedame: stuurt per ongeluk de verkeerde bijlage naar haar docent!

Het resultaat? Je gelooft het niet, maar na een tijdje begon ook de situatie van Kyrie te stabiliseren. Ze kwam later in de tijd met haar gewicht bij en haalde zelfs haar grote zus in! Ondertussen is er al 20 jaar voorbij gegaan en zijn de twee meiden gegroeid tot volwassen vrouwen.

Soms is menselijke liefde het beste medicijn. Het is toch geweldig om te zien hoe sterk de band tussen tweelingen zijn? DEEL dit liefdevolle verhaal door op Facebook en laat ons weten wat je ervan vond!

Moeder laat baby achter bij twee honden: Als ze terug komt, treft ze de BABY ZO aan!

Een dakloze zit aan een tafeltje in het restaurant. Wat de jongeren enkele minuten later doen, doet iedereen de adem inhouden.