in

Ze proberen een man te doden en zijn geld te stelen. Algauw ontdekken ze dat hij een veteraan is die wel een robbertje kan vechten.

Tijdens het weekend van Moederdag kwamen de boeven van Chicago in zwermen naar buiten. Een bende barbaren viseerden een oorlogsveteraan en zijn vriendin. Nadat ze de vrouw “onderzocht” hadden, stak een van de schoften de veteraan in de schouder. Gelukkig was de veteraan zijn opleiding nog niet vergeten. Hij legde jaren militaire ervaring in de schaal, en dat ten koste van de boeven. Neil McCarthy zorgde ervoor dat deze criminelen hun lesje leerden en dat ze nooit meer een onschuldige vrouw zouden lastigvallen.

McCarthy is een Britse onderdaan die zijn land diende tijdens de oorlog in Afghanistan. Hij was een weekendje in Chicago met zijn 26-jarige vriendin Carisa Lerner. Plotseling werd hij benaderd door enkele boeven. De criminelen waren de 22-jarige Noe Mondragon en de 18-jarige Luis Saldago-Camargo. Omdat ze gewapend waren, hadden ze de bovenhand – althans dat dachten ze toch.

Lees ook  Moeder kan haar ogen niet geloven als de arts haar de baby laat zien – kijkt nog een keer en beseft het wonder

De criminelen eisten het geld en de bezittingen van het koppel. McCarthy en zijn vriendin gaven wat ze hadden. Maar toen begonnen ze Lerner te “fouilleren.” Dat kon McCarthy niet laten gebeuren.

“We hadden gehoopt dat ze ons met rust gingen laten nadat we hen vriendelijk begroet hadden. Maar als ik er nu aan terugdenk, weet ik dat ze ons hoe dan ook gingen beroven, ongeacht hoe vriendelijk we wel waren.”

Toen een derde aanvaller zijn vriendin begon lastig te vallen, kwam de adrenaline bij McCarthy opzetten.

Hij weerde de man af maar betaalde daarvoor wel een prijs. McCarthy werd in zijn schouder gestoken.

Op dat moment sloegen de aanvallers op de vlucht. De politie arriveerde en brachten bij de veteraan van de Royal Air Force een verband aan.

Lees ook  Ze werd zo moe van mensen die in haar oprit parkeerden – haar briljante wraak maakt iedereen aan het lachen

Later kon McCarthy zijn gestolen telefoon via een applicatie opsporen. Het leidde hem naar het strand waar hij een van de aanvallers aantrof.

“Ik sprintte achter hem aan en sleepte hem hier naar de weg”, zei hij. Zijn vriendin herinnert zich de gebeurtenissen nog goed: “Hij sprong letterlijk bovenop hem, legde zijn armen rond de boef totdat de politie hem kon inrekenen”, zei Lerner.

Twee aanvallers werden ondertussen gearresteerd en verblijven in afwachting van hun proces in de gevangenis.

Maar McCarthy houdt nog steeds van Chicago. “Het heeft de stad niet verknald voor me. Ik hou van Chicago”, zei McCarthy. “Ik hou van de mensen, de pizza is heerlijk, het is gewoon een prachtige plek.”

Heeft McCarthy deze situatie goed afgehandeld? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

 

Als de 5-jarige naar de hand van zijn bruid grijpt, hoort men alleen het geluid van de beademingsmachine. 6 uur later moet hij voor altijd afscheid nemen

Het lijkt op de kleinste auto ter wereld, maar kijk wat er gebeurt als de deur opengaat!