in

Ze legt haar pasgeboren tweeling op een kleed. Vervolgens gebeurt er iets wat ze nooit meer zal vergeten!

Als ouder is het belangrijk om de mooiste momenten van je kinderen vast te leggen. Dit is leuk om later terug te zien, want na verloop van tijd kan het gebeuren dat je die momenten gaat vergeten.

Daarnaast is het ook voor de kinderen leuk om die momenten nogmaals te bekijken als ze volwassen zijn. De moeder van een pasgeboren tweeling die we in deze video zien, Ana Brandt, besloot haar baby’s te laten fotograferen door een professionele fotograaf.
In de video zien we het broertje en zijn tweelingzusje samen onder de spotlight liggen. Het ziet er zo schattig uit en je kunt goed zien dat de twee baby’s nu al een hechte band hebben. Ik weet zeker dat ze deze video later terug zullen kijken met een grote glimlach op hun gezicht!

Lees ook  Tip van de dokter: het eten van je snotjes is goed voor je gezondheid

baby fotografie, baby fotograaf, newborn fotoshoot, newborn fotograaf

Bekijk hieronder hoe de fotoshoot verliep en vergeet deze prachtige video niet te delen met je vrienden op Facebook als je dit net zo mooi vindt als wij.

Terwijl de jongen voor deze foto poseert, valt de kop van de leeuw naar beneden. De reden is gewoonweg gruwelijk! ZOIETS doe je toch niet?!

De pestkop besluipt zijn slachtoffer langs achter. Maar met zijn reactie na 19 seconden had hij geen rekening gehouden.