in

Ze klopte op de deur van de dood, maar haar man hielp haar met een geweldige transformatie

Het verhaal van Rachael Farrokh, een actrice die worstelde met anorexia, gaat nu via sociale media viraal vanwege haar schokkende transformatie!

Rachael leed al jaren aan een ernstig geval van anorexia en postte een video van zichzelf op het internet. Mensen waren geschokt en smeekten de actrice om eindelijk hulp te zoeken.

Rachael overwon haar anorexia en ziet er nu compleet anders uit! Dit zijn enkele foto’s van voor ze de behandeling startte, en laatste foto toont ons hoe ze er nu uitziet.

Lees ook  Mark wil absoluut werken om voor zijn dochtertje te kunnen zorgen en klaagt dat hij maar geen werk kan vinden

Anorexia is een levensbedreigende eetstoornis gekenmerkt door uithongering en extreem gewichtsverlies. Mensen die aan deze ziekte leiden hebben een intense angst om gewicht bij te komen en vertonen obsessief gedrag om gewichtstoename te vermijden.

Rachael woog zo weinig dat ze de trap op en af gedragen moest worden. Gelukkig had ze een trouw partner die haar door deze moeilijke periode hielp.

Lees ook  Dries Roelvink wil voor inlichtingendienst werken…

Anorexia is een medische ziekte die kan leiden tot onherroepelijke gezondheidscomplicaties, waaronder de dood. Maar Rachel is een inspiratiebron! Kijk maar eens hoe ze er nu uitziet!

DEEL deze verbluffende transformatie met je vrienden!

Ze zette 2 oude bedden tegen elkaar aan… Het resultaat? Dit moet ik hebben!

Komiek Murphy overleden op 57-jarige leeftijd