in

Ze heeft zojuist een drieling gebaard. Daarna had ze een blik in haar ogen en wist haar echtgenoot het…

Baby’s krijgen is ontzettend zwaar en een drieling is dat nog meer! Een supermama Casi Rott en haar echtgenoot Joey stonden voor een van de moeilijkste en meest tragische opgave op leven en dood dat je ooit al gehoord hebt. Casi Rott was zwanger van een drieling en het was tijd om te bevallen. Na 34 weken zwangerschap werd een keizersnede uitgevoerd en de baby’s werden perfect gezond geboren.

Enkele dagen na de bevalling zei Casi dat ze pijn in de borst had. De artsen ontdekten dat Casi een grote bloedklonter in haar longen had, te wijten aan de intense zwangerschap, dus gaven ze haar bloedverdunners om de situatie onder controle te krijgen.

Lees ook  Hij noemt de jongen “het domste kind van de stad.” Maar hij heeft geen idee wat er werkelijk aan de hand is.

Ondanks haar zware zwangerschap was Casi in totale extase toen ze haar prachtige en mooie baby’s ter wereld bracht.

Casi en Joey hadden al twee kinderen, Tenley en Chole, die ook erg enthousiast waren om hun nieuwe broertjes en zusjes te verwelkomen.

Casi was zo gelukkig om haar pasgeboren kinderen te zien dat ze tranen van geluk huilde toen ze hen eindelijk dicht bij haar kon houden. Het was een van de gelukkigste momenten uit haar leven.

Kort daarop voelde Casi opnieuw pijn in de borst. Joey haastte zich naar het ziekenhuis, maar Casi haalde het niet.

Nu bestaat het gezin uit Joey en de vijf kleintjes, Chloe, Tenley, Asher, Levi en Piper. Chloe is de oudste en je ziet dat ze de baby’s met evenveel liefde vasthoudt dan Casi zou gedaan hebben.

Lees ook  Belgische moordenaar in Amerikaanse cel trekt aan de alarmbel na verschrikkelijk probleem: “Vrezen voor zijn leven”

Joey blijft nu achter met een grote leegte in zijn leven, maar hij probeert er toch het beste van te maken. Joey verwoordde zijn gemis als volgt: “Net terug thuis. Wat een bitterzoete dag. Ik mis Casi echt.”

De gemeenschap hoorde over de tegenslag van Joey dus beslisten ze om geld in te zamelen en konden ondertussen al $145.000 ophalen. Een prachtig verhaal over steun vanuit de gemeenschap en een zwaar verlies.

DEEL dit tragische verhaal met iedereen die je kent!

Onopvallend steekt de vrouw haar gelakte vinger in haar aangereikte drankje. Als haar lak verkleurd belt ze de politie.

Trieste dakloze man zit op dezelfde straathoek sinds 3 jaar, totdat nieuwsgierig moeder stopt om te vragen waarom.