in

Ze heeft hoofdpijn. Twee dagen later is ze dood. Dokters waarschuwen voor de volgende symptomen.

De levenslustige Lee Broadway uit North Carolina is de trotse moeder van vier kinderen. Ze is dochter van een sergeant van de Luchtmacht en studeert aan de West Charlotte High School nadat de familie verhuist. Daar leert ze Eric kennen, de liefde van haar leven. Ze trouwen kort daarna en hebben een gelukkig leven. Tot 1 april 2017, de fatale dag die voor Lee begon met een klein ongemakje.

Lee is dan al 41 jaar oud. Ze heeft wel vaker hoofdpijn, maar het lijkt of het elke dag erger wordt. Haar brengt haar naar het ziekenhuis. De pijn is nu zo erg dat ze kronkelt in de auto. Ze hoopt alleen maar dat de foltering stopt. Niemand had kunnen vermoeden wat haar te wachten stond.

De diagnose luidt ‘herseneurysma’.

Lees Diagnose: Gehirnaneurysma. Op het eerste gezicht lijkt de situatie niet levensbedreigend. De dokters menen dat ze met een operatie het probleem snel kunnen oplossen. Eric moest enkele ondraaglijke uren wachten totdat ze uit de OK zou komen. Dan volgde de opluchting, daar kwam ze. Maar de opluchting duurde heel kort. Er waren complicaties opgetreden bij de operatie en de dokters konden niets meer voor haar doen. Kort daarna overleed Lee, op 3 april, twee dagen na de opname.

Lees ook  Pommeline en Fabrizio laten even zien hoe het eraan toe gaat in bed:

Daar hadden Eric en de vier kinderen Adair (22), Averi (16), Alex (10) en de jongste zoon Adrien (8) niet op gerekend. Ze waren in shock door het plotse overlijden van Lee. Toen het noodlot toesloeg, waren de kinderen niet thuis en ze hoorden pas later wat hun moeder was overkomen.

Lee stierf op 41-jarige leeftijd. Ze laat een treurend gezin achter en vele vrienden. Maar zelfs nu ze dood is, probeert ze nog te helpen. Haar organen kunnen gebruikt worden om andere mensen het leven te redden. Maar het gat dat ze naliet, kan nooit gevuld worden. Ze droeg haar steentje bij voor een betere wereld en voor velen was ze een voorbeeld.

Lees ook  Duivels koppel adopteert hond uit asiel om haar op te eten.

Iedereen is vatbaar voor een hersenaneurysma. Het gaat hier om een groeiende bloedklonter in de hersenen die tegen de rest van het hersenweefsel drukt. Ook ‘cerebrale vaatverwijding’ genoemd, is deze aandoening normaal gezien niet dodelijk. Vele mensen hebben het heel hun leven zonder er zelfs bewust van te zijn. Het gevaar komt pas als de bloedklonter snel begint te groeien.

Raadpleeg daarom een dokter als je een van de volgende symptomen opmerkt.

  • zeer pijnlijke hoofdpijn
  • misselijkheid en braken
  • krampen
  • zwakte en flauwvallen
  • zwakte in de armen en benen
  • gevoelloosheid in een deel van het gezicht
  • lichtgevoeligheid
  • stijve nek

Het tragische geval van Lee moet ons eraan herinneren dat we goed op onszelf en onze geliefden moeten passen. We nemen ook schijnbaar onschuldige symptomen beter ernstig.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook

Heb je je ooit afgevraagd wat die halve manen op je nagels betekenen? Het antwoord zal je verrassen!

De harten van de duikers breken, als ze deze dieren ontdekken, die in verschrikkelijke kooien onder water gevangen worden gehouden