in

Ze heeft 2 jobs als opdienster, dan bezorgen onbekenden haar de verrassing van haar leven

In een restaurant werken is niet gemakkelijk. Ik herinner me bestellingen opnemen van de ene tafel naar de andere toen ik 20 was. De fysieke arbeid was erg belastend voor m’n lichaam. De uren waren lang, en de omgeving was erg snel en stresserend. De job haalde wel het beste uit mezelf, maar ik verdiende zelfs bijna niet genoeg om te overleven.

Vele mensen hebben een periode in hun leven doorgemaakt waar ze gedwongen werden om dit soort werk te doen. Een van deze mensen is Cayla Chandara uit Hawaï.

Cayla verhuisde van Californië naar Waikiki, Hawaï, om haar studies af te maken. Jammer genoeg gaf ze haar droom op en stopte ze met haar studies. Bovendien moest Cayla haar schulden afbetalen. Schulden om te mogen studeren, zo gaat dat in de Verenigde Staten. Ze kon het simpelweg niet meer veroorloven om een full-time student te zijn. Ze heeft haar studies noodgedwongen moeten stopzetten.

De jonge vrouw besliste om twee jobs te combineren als opdienster. Op die manier kon ze genoeg sparen om terug naar school te gaan in de toekomst. Ze wist dat het zwaar zou worden en veel tijd zou vergen, maar ze was vastberaden.

Op een avond diende ze op voor een vriendelijk groepje klanten uit Australië. Volgens CBS News, bestond het groepje uit twee beste vriendinnen en een 10-jarige meisje. Ze geraakten aan de praat en op een of andere manier ging het over Cayla en haar leven, en over de dromen die ze heeft. Ze vond de klanten erg vriendelijk en beleefd, en ze toonden interesse in haar leven, maar meer dacht ze er niet over.

Lees ook  Van een opgeblazen gevoel afkomen, supersnel afvallen en pH balanceren met één 2-minuten durend truukje ‘s ochtends

Net wanneer ze de tafel wou afruimen en de betaling wou checken, kon ze haar ogen niet geloven. Ze hadden haar een fooi van 400$ gegeven. Dit is dubbel zoveel als de totale rekening. Over genereus gesproken… Ik denk dat Cayla een ongelofelijke indruk moet nagelaten hebben op deze mensen.

“Daar stond ik dan, met een mond vol tanden. Het enige wat ik wou doen was hen vasthouden,” vertelde Cayla aan CBS News.

Cayla was overladen van emoties, en voelde een enorme dankbaarheid. Ze voelde dat ze deze mensen op de een of andere manier moest bedanken. Ze herinnerde zich het hotel waar ze verbleven, dus besliste ze om de volgende avond naar daar te gaan om hen te bedanken.

“Ik wilde oprecht dankjewel zeggen, en ik stuurde een dankbrief waarin ik vertelde hoeveel dit voor mij betekende.”

Hierna dacht ze dat ze deze vriendelijke Australiërs wellicht nooit meer terug zou zien. Maar wacht op deze verrassing.

De volgende avond, kwam de vrouw met het kleine meisje opnieuw langs in het restaurant. Ze wilden haar een nieuwe fooi geven. Deze keer 10.000$ om haar te helpen bij het afbetalen van haar studentenlening, en om te investeren in haar nieuwe studies. Ik denk dat het woord ‘gulheid’ een totaal nieuwe betekenis heeft gekregen.

Lees ook  School straft 6-jarige jongen omdat hij te laat kwam. Gastheer van radioshow helpt om droevige mama een auto te schenken.

“Ik vertelde hen aanvankelijk dat ik hun aanbod niet kon aanvaarden, maar ze stonden er op dat het ook voor hen goed zou voelen. Ze vertelden me dat de beste manier om hen te bedanken, was groots dromen, zo goed mogelijk te leven, en mijn doelstellingen nakomen,” vertelde ze aan CBS News.

Ze is nu van plan om terug naar school te gaan in de herfst, om business te studeren.

“Ze hebben echt m’n leven veranderd. Niet alleen financieel, maar ook in de manier waarop ik naar dingen kijk. Het zijn de mooiste en meest goedhartige mensen die ik ooit heb ontmoet, en ik kijk echt op naar hen. Ik kan niet wachten om af te studeren,” zegt Cayla. “Wees altijd jezelf. Zo krijg je veel terug. Dan gebeuren goeie dingen” voegde ze er nog aan toe.

Cayla’s verhaal is een opmerkelijk teken dat er nog wel degelijk goede mensen bestaan die niet egoïstisch zijn. Als dit verhaal je raakt, kan het delen er van zeker geen kwaad!

Arts onderzoekt baby en ziet dat er iets in haar buik groeit, schrikt als hij de tweeling ook bekijkt

Politiehond laat inbreker in Den Haag gillen als een klein meisje