in

Ze hebben haar gedwongen te paren en geslagen. De trauma’s laten tot op de dag van vandaag hun sporen na.

Soms zien we van die vreselijke dingen dat je je niet kunt voorstellen hoe wreed sommige mensen kunnen zijn. Lucy is nog maar drie maar heeft al veel moeten meemaken. Deze jonge teef is kort geleden gered uit Bogotá in Colombia. Het eigenlijk voor het eerst dat iemand echt voor haar zorgt. We vertellen haar verhaal vanuit haar perspectief.

“Hallo ik heet Lucy. Ik kom uit een asiel in Bogotá en ben nu in de VS. Voor mijn redding ben ik veel geslagen en zijn mijn neus en kaak gebroken. Ze hebben mijn uiterlijk voor altijd veranderd, maar ik vind het wel charmant, wat denken jullie?

Mijn oude baas sloeg me en hij gebruikte me als aas om vechthonden agressief te make. Ook gebruikte hij me om te fokken en werd ik gedwongen te paren. Ja, het leven was geen pretje. Gelukkig kon ik op een dag op miraculeuze wijze ontsnappen en begon ik een leven als straathond. Ik kon bijna niet eten of drinken en vermagerde sterk en ging bijna dood tot een engel me vond.

Lees ook  Deze hond heeft haar hele leven aan de ketting geleefd. Kijk nu goed wanneer ze haar eindelijk komen helpen.

Na een bezoek aan een dierenarts werd ontdekt dat mijn baarmoeder misvormd was maar dat ik zwanger was. Om mij te redden moesten ze de pups aborteren. Ze dachten dat het mijn 5e of 6e zwangerschap in 3 jaar was.

Gelukkig hebben aardige en respectvolle mensen me gevonden en me hiernaar toe meegenomen. Hier heb ik een nieuwe familie en een nieuw huis gevonden. Ik ben een beetje verlegen maar nooit agressief. Ik moet opnieuw mijn zelfvertrouwen tegenover mensen en honden vinden. Echt, waar ik nu ben zeggen ze dat ik het zachtste dier ben dat ze ooit gezien hebben. Ik vind het heerlijk als ze mijn buik kietelen. Goed, ik heb het slecht gehad vroeger, maar ik ben niet rancuneus. Trouw aan mijn ras, wil ik vooral lol hebben!”

Lees ook  Boeren verminken tegenwoordig koeien door er gaten in te boren om DEZE reden!

De onderstaande video laat de charmante persoonlijkheid van Lucy zien.

Je ziet het misschien niet meteen aan haar, maar als je in haar ogen kijkt zie je dat ze een goede ziel is. Ze is nooit gewelddadig geweest en heeft een zuiver hart. Het is vreselijk dat er zulke mensen bestaan die dieren mishandelen. Gelukkig heeft Lucy kunnen ontsnappen en zijn er goede mensen die haar een liefdevol tehuis hebben bezorgd.

Bemanning roept om een arts maar als een zwarte vrouw naar voren komt – weigeren ze haar te laten helpen

Een groep jongens vergreep zich aan dit 13-jarig meisje: Wat er 2 jaar later gebeurde deed mijn hart breken