in

Ze gaf haar kind borstvoeding in het park: De reactie van twee voorbijgangers zal je doen koken van woede!

Dit bizarre verhaal speelt zich af in Spanje in een openbaar park. Een vrouw zat rustig op een bankje met haar baby terwijl er plotseling uit het niks een man en vrouw op haar afrende die zagen dat ze haar kind borstvoeding gaf op het bankje. De man en vrouw waren woedend op de jongen moeder, ze vonden het schandalig dat ze haar baby borstvoeding gaf in een openbaar park.

Lees ook  Moeder maakt zoontje vast in zitplaats auto – nadat hij sterft komen er details vrij die iedereen moet weten

De vrouw die aan kwam lopen schreeuwde tegen haar dat dit een schande is als kinderen dit zien. De jonge vrouw reageert rustig dat het geven van borstvoeding een natuurlijk proces is en dat er niets aanstootgevend aan is. Zie hieronder de bizarre video.

Het koppel bleef maar tekeer gaan tegen de moeder. Op een gegeven moment besloot ze maar om er vandoor te gaan. Maar de man liet nog wat van zich horen en schreeuwde nogmaals tegen de jonge moeder, dat dit niet normaal is. Bekijk hieronder de video.

Lees ook  Moederbeer incasseert schot van shotgun op korte afstand, maar blijft de man aanvallen en jaagt hem huis binnen.

Wat vind jij van dit gedrag van de man en vrouw? Laat het ons weten in de comments. DEEL dit verder met al je vrienden als jij vind dat de jonge vrouw niks verkeerd heeft gedaan.

5-jarige die op het punt staat om door nieuwe familie geadopteerd te worden, krijgt een onverwachte zoete show

Wie kent Taylor uit The Bold And The Beautiful nog? Zo ziet ze er nu uit, wij herkennen haar niet meer terug…!