in

Ze dachten dat hun dochter was gestorven in een verkeersongeval, vijf weken later kwam de waarheid naar boven

Deze vijf studenten hadden lang uitgekeken naar een schoolreisje met hun leraar, en op 26 april 2006 was het eindelijk zo ver. Ze sprongen in een minibus die hen naar hun bestemming zou brengen en ze gingen vervolgens richting de snelweg, zo vertelt The Washington Post. Maar ze raakten nooit verder dan dat.

Eenmaal op de snelweg raakten ze van de weg af, omdat de bestuurder in slaap was gevallen achter het stuur. Vier van de studenten en de leraar waren op slag dood. Eén van de slachtoffers was de 18-jarige Whitney Cerak.

De overlevende studente was een jonge vrouw genaamd Laura Jean Van Ryns. De reddingswerkers namen meteen contact op met haar ouders en vertelden haar dat ze het ongeluk had overleefd, maar dat ze in een coma lag en daarnaast ook onherkenbaar was als gevolg van de enorme schade die ze had opgelopen aan het gezicht.

Vijf weken lang zaten haar familie aan haar zijde, wachtend op enige vooruitgang. Ze zorgden goed voor haar, maar de dag dat de jonge vrouw wakker werd beseften ze vlug dat er iets heel mis was. Laura gedroeg zich namelijk niet zoals gewoonlijk.

Lees ook  Pakjesbezorger hoort vrouw om hulp schreeuwen. Wanneer de politie de deur inbeukt, kunnen ze niet geloven wat ze aantreffen.

Dit kon natuurlijk veroorzaakt zijn door de hersenschade die Laura had opgelopen tijdens het ongeval, maar hun familie konden het niet geloven.

De tijd verstreek, maar Laura’s persoonlijkheidsverandering bleef hetzelfde. Maar op een dag, tijdens een logopedie sessie, werd iets heel opzienbarend onthuld.

Ze vroegen Laura om haar naam op een stukje papier te schrijven. Heel langzaam, en met een trillende hand, schreef de vrouw in het bed haar naam.

Toen de familieleden en de therapeut zagen wat ze had geschreven, stonden ze versteld.

Op het kleine papiertje schreef ze haar naam, niet Laura, maar Whitney.

Het reddingspersoneel had namelijk een fout gemaakt bij hun analyse na het ongeval. Dit omdat ze de portemonnee van Laura hadden teruggevonden in de buurt van Whitney. Ze hadden allebei blond haar en hun lichamen waren zo beschadigd dat het moeilijk was om de twee te identificeren – zelfs de families van de jonge dames konden het verschil niet zien.

Lees ook  Drie Weken Nadat Ze Moeder Werd Gebeurde Er Iets Vreselijks!

De echte Laura was dus al begraven, maar onder de naam Whitney.

De familie van Laura was hier natuurlijk kapot van, maar ze namen onmiddellijk contact op met de familie van Whitney om het nieuws met hun te delen. Laura’s familie bleef bij haar tot de familie van Whitney aankwam in het ziekenhuis.

Na een lange revalidatie periode werd Whitney terug helemaal gezond verklaard en ze heeft ondertussen drie kinderen. Ze herinnert zich niets meer van het ongeval, of van de weken in het ziekenhuis – haar geheugen begint pas van wanneer ze haar familie zag aankomen in het ziekenhuis.

Het tragische ongeval heeft de twee gezinnen samengebracht en de familie van Laura besliste om in contact te blijven met Whitney en haar familie.

Het is echt inspirerend en sterk van de familie van Laura om de familie van Whitney te ondersteunen, hoewel ze hun geliefde dochter zijn verloren.

Voor en na: 16 foto’s van vrouwen met en zonder make-up.

De golven slaan keihard in op de ramen – dan filmen de heren een spectaculaire video!