in

Ze breekt in tranen uit bij de directeur als hij haar telefoon aan de agent geeft. Dan komt hij erachter dat er iets goed mis is.

Ze breekt in tranen uit bij de directeur als hij haar telefoon aan de agent geeft. Dan komt hij erachter dat er iets goed mis is.

Liegen tegen agenten is normaal gesproken geen goed idee. Toch deed een groep studenten dit. Dit deden ze niet om negatieve redenen, maar om de plaatselijke agent Mitch te laten zien hoeveel hij voor hen betekent.
Ze wilden iets bijzonders doen, iets wat Mitch zich altijd zal herinneren.
De studenten vertelde Mitch dat een meisje op hun school betrokken was bij een verschrikkelijk incident op sociale media. Ze wisten dat dit veel indruk zou maken op de agent, omdat internet pesten tegenwoordig steeds vaker gebeurd.

Lees ook  Het ergste van het hebben van zulke grote borsten is dat ik veel dingen niet meer kan doen

Dus agent Mitch werd bij de directeur geroepen om te kijken wat er precies gebeurd was. Als hij samen met Sienna in het kantoor zit verteld hij haar dat ze zich niet druk hoeft te maken. Het wordt al snel duidelijk dat hij enorm veel geeft om deze studenten. Niet zo gek ook dat de studenten van deze middelbare school agent Mitch koste wat kost in het zonnetje wilden zetten. Prachtig om het respect te zien die de kinderen van deze school hebben voor Mitch.

Lees ook  Iris gebruikt geen tampon of maandverband: 'Ik giet het bloed ook bij de planten'

Maar zodra hij de video wilt bekijken, komt agent Mitch erachter dat het zoveel beter was dan dat hij zich had voorgesteld..

Deel dit met je familie en vrienden op Facebook.

Hond rent naar het water en blaft in alle paniek – wanneer eigenaar begrijpt waarom, breekt mijn hart

Dertien baby’s en kinderen die precies op beroemdheden lijken – nummer 8 ga je niet geloven!