in

Ze beginnen een zwanger zeepaardje te filmen, maar blijf goed naar zijn buik kijken. WHOA!

Je vraagt je misschien af hoe dit kan, maar het is waar. In dit filmpje zie je hoe een mannetjes zeepaard bevalt van zijn kleintjes! Terwijl ze langs de oostkust van Australië doken om onderzoek te doen met hun groep Project Seahorse, zagen Clayton en Meagon een wit zeepaardje zwemmen — een zwanger, mannelijk zeepaardje om precies te zijn.

Lees ook  Gevangene ontsnapt door muur kapot te schrapen

De gelukkige duikers waren in staat om dit zeldzame moment vast te leggen met hun GoPro camera, en de resultaten zijn fascinerend. De zwangerschap bij zeepaardjes is opmerkelijk, het is namelijk niet de vrouw die de baby’s ter wereld brengt, maar het mannetje!

reis naar australië, vakantie australië, australië vakantie, australie rondreizen, rondreis australië, vakantie naar australie, vakantie duiken, groepsreis duiken

Lees ook  ’S*kstape Meghan opgedoken’

Het mannetje ontwikkelt namelijk de eitjes in een soort buidel op de buik. Na een paringsritueel bevrucht het mannetje de eitjes, waarna ook de bevruchting in het mannetje plaatsvindt. En dat is uitzonderlijk. Bekijk de ongelooflijke video hieronder en vergeet deze zeldzame opname niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!

Ouders gearresteerd nadat mama de misselijkmakende waarheid bekent: Vader stak baby in de magnetron.

Hoe Michael P. langzaam veranderde in een Monster door zijn schele oog