in

Yvonne “Mijn meloenen schrikken mannen af” (foto’s)

Yvonne Bar is haar naam. En het Duitse model heeft in totaal al bijna 40.000 euro uitgegeven aan allerhande plastische ingrepen.

Door de jaren heen zijn haar meloenen ondertussen vier keer ‘bijgewerkt’, tot een impressionante H-cup! Al ontdekt Yvonne daar nu stilaan ook de vergaande nadelen van.

De dame overweegt nu zelfs een borstverkleining. “Mensen bekijken me op een foute manier. Ze beschouwen me niet als een serieus iemand. Ik heb ook het gevoel dat ik ‘goeie’ mannen afschrik met mijn boezem”, klinkt het.

Lees ook  Samsung biedt nu een 219-inch tv aan – ik ga deze winter mijn huis niet meer uit

Rugpijn
Naast een moeizame zoektocht naar de ware liefde, is ook het gewicht van haar indrukwekkende boezem stilaan een probleem aan het worden.

“Ik heb soms echt last van rugpijn. Op sommige dagen kan ik enkel liggen, dus ‘t is misschien stilaan tijd om een b*rstverkleining te laten uitvoeren”, gaat ze verder.

Lees ook  Prachtig eerbetoon aan alle brandweerlieden die branden in Australië bestrijden

Yvonne hoopt nu dat haar fans financieel zullen bijdragen voor die b*rstverkleining. En met zo’n 1.2 miljoen volgers op Instagram, kan het haar nog lukken ook! Allemaal één euro? Wie weet…

Moeder zegt dat zoontje (14) zelfmoord pleegde omdat hij zich geïsoleerd voelde tijdens de lockdown

Voor deze knappe Vlaamse zorgkundige gaan onze handen op elkaar