in

WOW: Dit is hoe de ex-vriendin van Willem-Alexander er tegenwoordig uit ziet

Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg (Utrecht, 27 april 1967) is sinds 30 april 2013 Koning der Nederlanden.

Hij is het oudste kind uit het huwelijk van Beatrix, Prinses der Nederlanden, en Claus, Prins der Nederlanden, Jonkheer van Amsberg. Zijn roepnaam is Alex/Alexander.

Verloving
Koningin Beatrix maakte op 30 maart 2001 tijdens een rechtstreekse televisie-uitzending de verloving bekend van de kroonprins met de Argentijnse Máxima Zorreguieta.

Lees ook
Jonge vrouw krijgt extreme allergische reactie nadat man zijn zaad in haar deponeert

Haar vader, Jorge Zorreguieta, bleek ten tijde van de militaire dictatuur (1976–1983) onder generaal Jorge Videla staatssecretaris te zijn geweest van Landbouw en Veeteelt.

Minister-president Wim Kok schakelde minister van Staat Max van der Stoel in om haar vader te overtuigen de huwelijksvoltrekking niet bij te wonen, hetgeen hem lukte.

Nadat Kok beloofde dat de aanwezigheid van Zorreguieta senior ook in de toekomst geen vanzelfsprekende zaak zou zijn, werd de toestemmingswet door het parlement aangenomen.

Voordat onze koning trouwde met de fabuleuze Máxima Zorreguieta, had hij verschillende relaties. Nu, natuurlijk, kunnen we ons niemand anders voorstellen aan zijn zijde dan Maxima.

Lees ook
Zien: Roxeanne Hazes staat halfnaakt op de cover van de Linda!

Toch is het vermakelijk om te zien hoe het gaat met Willem-Alexanders ex-vriendin Emily Bremers die inmiddels 47 jaar is. Benieuwd naar hoe zij eruit ziet?

Emily Bremers (Nijmegen, 21 april 1970) is een Nederlandse vrouw die landelijke bekendheid kreeg omdat zij van 1994 tot 1998 een affectieve relatie had met toenmalig kroonprins Willem-Alexander der Nederlanden. Het toneelstuk Emily, of het geheim van Huis ten Bosch is naar haar vernoemd.

Koppel dat verlangde naar jongetje brengt pasgeboren dochter om het leven

Je boos maken tijdens het gamen zal je niet helpen om te winnen