in

‘Wonder van Allah’: vrouw bevalt twee keer binnen een maand

Een 20-jarige vrouw uit Bangladesh heeft de wereldpers gehaald door binnen een maand twee keer te bevallen. Daarmee werd haar gezin drie kinderen rijker. De jonge moeder bleek twee baarmoeders te hebben.

Arifa Sultana uit Jessore in het zuidwesten van Bangladesh bracht eind vorige maand, eerder dan uitgerekend, een gezonde zoon ter wereld langs de gebruikelijke weg. Het ontging de behandelende artsen dat de jonge moeder zwanger bleef, van een tweeling zelfs.

Lees ook  Jongetje (4) met kanker wil dood omdat volwassenen hem pesten vanwege zijn gewicht.

Ook Sultana zelf had nooit kunnen bevroeden dat ze twee baarmoeders heeft. Ze spoedde zich 26 dagen na de geboorte van de eerste baby nogmaals naar het ziekenhuis omdat haar vliezen waren gebroken. De behandelend gynaecoloog besloot tot een keizersnede. Ditmaal zagen een jongetje en een meisje het levenslicht.

Lees ook  Ze wachtten meer dan een uur op het eten – maar als de ober ziet wat ze op de bon schreven? Bizar!

Sultana en haar man Suman Biswas, een arbeider die amper 60 euro per maand verdient, zijn blij met hun kinderen maar maken zich ook enige zorgen om nu ineens zoveel monden te moeten voeden.

Desondanks houdt de kostwinner zich flink. ,,Het is een wonder van Allah dat al mijn kinderen gezond zijn. Ik zal mijn best doen om hen gelukkig te houden’’, zei hij.

Schutters nemen groep mensen onder vuur in Weert

Kwart miljoen boetes voor 1 km/u te hard: ‘Dit riekt naar spekken staatskas’