in

Woedend vriendje slaat vriendin omdat ze cadeau was vergeten

Luciana Sinzimbra, 26, werd in elkaar geslagen door haar vriend, Victor Junqueira, 24 nadat ze terugkwamen van een ontmoeting met vrienden in een lokaal restaurant. Ze nam de hele beproeving op met een verborgen telefooncamera.

Er is nu verontrustend beeldmateriaal van huiselijk geweld waarbij een vrouw herhaaldelijk door haar vriend wordt geraakt omdat ze een cadeau is vergeten.

De beelden werden opgenomen vanaf een verborgen camera die door de vrouw werd mis bruikt nadat ze dacht dat haar vriend fysiek gewelddadig met haar zou worden.

Luciana Sinzimbra (26) is advocaat in Brazilië en haar vriend Victor Junqueira (24) is piloot met wie ze in december ruzie kreeg.

Sinzimbra heeft gezegd dat de recent vrijgegeven beelden zonder haar goedkeuring of toestemming werden gedaan, meldt de Daily Mail.

De video toont hoe Junqueira zijn vriendin slaat, stompt en verstikt. Op de dag waarop het fysieke misbruik werd geregistreerd was het stel net terug van een uitje met vrienden in een lokaal restaurant in Goiania, Brazilië.

Sinzimbra had haar hele beproeving opgenomen met een telefooncamera die ze verborgen hield voor haar vriendje.

Lees ook  Celine Huijsmans uit haar "panty" gescheurd tijdens oefenen voor Dancing on Ice

Toen Sinzimbra haar vriend vertelde dat ze het geschenk was vergeten, verloor hij zijn geduld. Volgens Daily Mail vertelde ze een lokaal kanaal: “

Je kunt niet geloven dat de persoon met wie je drie jaar hebt doorgebracht je pijn zal doen, je zal slaan of (proberen) om je te vermoorden,” zei Sinzimbra.

Uit angst dat het argument zou escaleren verborg Sinzimbra de mobiele telefoon in haar kamer. Ze legde het tegenover hen en drukte vervolgens op de opnameknop en het gebeurde zo dat Junqueira rond deze tijd gewelddadig werd.

Junqueira wordt gewelddadiger met zijn vriendin en springt op het bed en grijpt haar bij de nek. Hij slaat haar dan op het bed.

Sinzimbra rapporteerde het incident op de dag zelf aan een lokaal politiebureau en heeft aangifte gedaan tegen haar vriendje voor de aanval.

Voorlopig werden hem echter alleen “voorzorgsmaatregelen” opgelegd. Junquiera werd beschuldigd van lichamelijk letsel, dreiging en huiselijk geweld.

Hij wordt geconfronteerd met maximaal vier jaar en zes maanden gevangenisstraf als hij schuldig wordt bevonden.

Dit omvatte hem bevelen om geen enkel soort contact met zijn vriendin te hebben. Het openbaar ministerie van Goias onderzoekt de zaak en de volledige feiten van de zaak en het vonnis kan binnenkort worden vrijgegeven.

Lees ook  Dood teruggevonden op huwelijksreis in Egypte: Sofie (32) was vier maanden zwanger

Veel mensen op sociale media zeggen dat dit waarschijnlijk niet de eerste keer is dat het vriendje gewelddadig moet zijn geweest.

Op Facebook gaf Chloe Heta-Mason commentaar op het verhaal en schreef: “Tegen de mensen die zeggen dat ze” hem in de val lokte “heb je een gewelddadige relatie gehad? Het is duidelijk dat hij het eerder heeft gedaan om dit op te nemen.

Trish Westcott reageerde ook op Facebook: ze ontdekte wat er ging gebeuren. Ze heeft dit waarschijnlijk al een tijdje meegemaakt dus zette ze haar telefoon in om het bewijsmateriaal te verzamelen.

Omdat de politie niets kan doen wanneer iemand een andere persoon vocaal beschuldigt is videobewijs de beste manier om te bewijzen dat er iets is gebeurd.

Goed dat ze dit doet. Een heel dapper en riskant iets, vooral als hij vond dat de camera het hele ding opnam.

Papa probeerde zijn vierjarige dochter te verkopen voor s*ks

‘Zeemeerman’ baby geboren zonder nieren en darmen, sterft in armen van papa.