in

‘Willem-Alexander heeft contact met geheime dochter’

Meer dan veertig jaar na de eerste berichten over haar bestaan, zou prins Bernhards tweede buitenechtelijke dochter Alexia opnieuw voor onrust aan het hof zorgen: k

oning Willem-Alexander en koningin Máxima zouden volgens societygeruchten lijnrecht tegenover prinses Beatrix staan, waar het gaat om Willem-Alexanders ‘bastaardtante’ die dezelfde naam als zijn middelste dochter draagt…

Net als grootvader Bernhard kiest Willem-Alexander steeds nadrukkelijker zijn eigen pad, daarin geruggensteund door zijn echtgenote Máxima.

Het was haar jarenlang een doorn in het oog dat haar man zich nog zo nadrukkelijk naar de grillen van zijn moeder voegde.

Lees ook  Niet te geloven! Clive heeft 65(!) kinderen: “En ik denk nog niet aan stoppen”

Máxima stimuleerde Willem-Alexander meer voor zichzelf op te komen en eigen keuzes te maken. Dus ook als het ging om het onderhouden van contact met Alexia, met wie Willem-Alexander tot Máxima’s genoegen inmiddels een goede band zou hebben ontwikkeld.

Hij en Alexia schelen maar een paar maanden in leeftijd, en de koning zou zeer genieten van de gesprekken met haar waarin ze samen herinneringen ophalen aan Bernhard.

Lees ook  Bridget Maasland haalt nog even hard uit naar André Hazes

Dat dit jarenlang niet kon, is voor de Argentijnse Máxima altijd onbegrijpelijk geweest. Binnen de cultuur waarin zij opgroeide is familie heilig.

Máxima groeide zelf ook op met haar halfzussen Dolores, Maria en Ángeles uit een eerder huwelijk van haar vader Jorge. Zij had hen nét zo lief als haar volle broers Martin en Juan en haar vorig jaar overleden zus Inés.

Bizar: Sylvie smeert crème van eigen bloed

Quinty Trustfull deelt bikinifoto’s en heeft nog steeds heerlijk figuurtje!