in

Willem-Alexander en Máxima botsen over prinses Amalia.

Iedereen houdt ervan hoe prinses Amalia (15) helemaal ontbolsterd is. Haar optreden tijdens de laatste Koningsdag deed haar populariteit nog toenemen. Niet iedereen is daar even gelukkig om, niet in het minst mama Máxima.

Koningin Máxima is volgens ingewijden helemaal niet tevreden met het feit dat Amalia nu al een publieke rol opneemt.

Dat weet het weekblad Flair. Amalia staat als troonopvolgster immers een zwaar takenpakket te wachten en Máxima vindt dat haar dochter nu vooral van haar vrijheid moet genieten.

Lees ook  Ze rolt een KitKat in deeg en ontdekt een ontbijt recept dat om te watertanden is!

Echtgenoot Willem-Alexander zou daar echter heel anders over denken. Hij lijkt zich niet te storen aan de rol van prinses Amalia als publiekslieveling.

Nochtans weet onze koning maar al te goed wat het is om op zo’n jonge leeftijd in de belangstelling te staan. Daarmee lijkt Willem-Alexander vergeten te zijn hoe moeilijk hij het vroeger zelf had met die rol. In 1985 verklaarde hij nog dat hij eigenlijk veel liever piloot zou worden dan koning.

Lees ook  DEZE groente zal je helpen bij verschillende gezondheidsproblemen!

Nog volgens het weekblad Flair zou Máxima erg bezorgd zijn over de stijgende populariteit. Ze zou niet begrijpen waarom haar echtgenoot hier zo onverschillig over is.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Jack Russell trekt baasje in de bosjes en vindt gedumpte baby.

Elfjarig meisje stapt uit het leven na pesterijen op school: “Ook haar juf heeft boter op het hoofd”