in

Wil je graag een slankere taille? Dan moet je DEZE oefeningen doen! Kost maar 30 seconden tijd!

Een slankere taille in maar 30 seconden!

We willen allemaal graag een slankere taille en als het even kan zonder daar al te veel tijd aan te besteden. Met een taille die niet al te slank is vinden we het lastig om leuke strakke jurkjes uit de kast te trekken en tóch dat ene leuke truitje aan te trekken. Maar we kunnen er iets aan doen!

Lees ook  Christel kan nooit meer eten: "Het leek wel alsof er glasscherven in mijn buik zaten."

Je kunt natuurlijk proberen om af te vallen door middel van een dieet of afslankpillen, maar je kunt ook proberen om iets meer te bewegen. Er bestaan genoeg oefeningen die je een slankere taille beloven, maar er zijn er maar weinig die deze belofte ook daadwerkelijk waarmaken. Gelukkig bestaat er nu een oefening die écht doet wat ‘ie zegt te doen!

Lees ook  De buurtbewoners begrijpen niet waarom er gehuil uit de put komt. 11 dagen later halen ze er iets ongelooflijks uit.

Deze oefening maakt gebruik van de musculus transversus abdomis, oftwel de dwarse buikspier. Deze ligt aan de binnenzijde van de schuine buikspieren en het trainen van deze buikspier zorgt voor een slankere taille. Kijk gauw op de volgende pagina voor de oefening!

Meisje (3) sterft na achtervolging bestelbusje: Ze hielden haar uit het raam om de politie af te schudden

Afschuwelijk: deze 74-jarige man werd door inbrekers twee uur lang gemarteld…. Voor een horloge en 175 euro!