in

Wie kent Taylor uit The Bold And The Beautiful nog? Zo ziet ze er nu uit, wij herkennen haar niet meer terug…!

De prachtige Taylor was een populair personage in de soap!

Als je aan ‘The Bold’ denkt, denk je aan Brooke en Ridge.. maar ook aan Taylor! De soap draait al vanaf 1987 en de Taylor, het personage van Hunter Tylo, werd in 1990 geïntroduceerd.

De bloedmooie actrice gooide meteen hoge ogen met haar prachtige verschijning en ontpopte zich tot een populair personage. Taylor Hayes had affaires, overleefde vliegtuigcrashes, stond maar liefst twee keer op uit de dood en werd ontvoerd. Het leven van actrice Hunter Tylo gaat ook niet over rozen, haar dochtertje Katya heeft een zeldzame vorm van netvlieskanker en haar huwelijk strandde na 18 jaar.

Lees ook  Waarom Zij Ei Op Haar Gezicht Smeert? Het Is Een Briljante Beauty Truc!

Het grote drama moest voor Tylo nog komen, haar zoon Michael werd in 2007 dood aangetroffen bij het zwembad. Niet alleen haar werk en persoonlijk leven kwamen veelvuldig op het nieuws, ook het uiterlijk van de actrice is onderwerp van discussie. Waar ze vroeger een natuurlijke schoonheid was is ze nu extreem doorgeschoten met plastische chirurgie, ze is vrijwel onherkenbaar… Zie jij de ‘oude’ Taylor hier nog in terug? Wij moesten wel 3 keer kijken!

 

Ze gaf haar kind borstvoeding in het park: De reactie van twee voorbijgangers zal je doen koken van woede!

Deze man verkr*cht de baby van zijn vriendin totdat ze dood is. Nu willen mensen dat hij in het openbaar wordt opgehangen…..