in

Wie kent de knappe Byron Sully uit ‘Dr. Quinn, Medicine Woman’ nog? Zó ziet hij er nu uit!

Menig vrouwenhart ging sneller kloppen van de ruige Sully

Wij hebben er geen aflevering van gemist en waren helemaal verslaafd aan de avonturen van dr. Michaela Quinn, de rijke vrouwelijke arts uit Boston. Na de dood van haar vader reist ze naar een klein dorpje in Colorado om daar een eigen praktijk op te zetten en dat gaat natuurlijk niet zonder horten en stoten.

Met behulp van de ruige Byron Sully en verloskundige Charlotte Cooper leert ze zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving.

Sully
Charlotte wordt echter al snel gebeten door een ratelslang, en sterft aan de gevolgen hiervan. Na haar dood neemt Quinn de zorg over Charlottes drie kinderen, Matthew, Colleen en Brian, op zich. We leefden van 1993 tot 1998 massaal mee met de avonturen van de vrouwelijke arts, maar even eerlijk: keken we stiekem niet allemaal een klein beetje om een glimp van Sully op te vangen?

Lees ook  Waarom je beter een muntstuk in je diepvries legt voor je het huis verlaat

Mountain man
Byron Sully had een zwaar leven, wat hem misschien juist wel zo interessant maakte. Zo werd hij geboren op een immigrantenschip, verloor hij beide ouders op jonge leeftijd en stierf zijn eerste vrouw bij de geboorte van hun kind. Menig vrouwenhart klopte sneller bij de aanblik van de langharige Sully, een zo omschreven mountain man. Sully was een man met een gouden hart, die een warme band onderhield met de lokale indianenstam, waar hij zich later zelfs bij aansloot.

Lees ook  Twee maanden oude baby verliest beide ouders tijdens El Paso aanslag.

Joe Lando
Sully werd gespeeld door Joe Lando, die inmiddels alweer 56 jaar oud is. Na zijn rol als de ruige Sully is Joe Lando doorgegaan met acteren, maar het succes van Dr. Quinn heeft hij nooit meer kunnen evenaren. De langharige woesteling is hij inmiddels allang niet meer, maar minder aantrekkelijk is hij niet op geworden! Herken jij hem nog, zo zonder die lange haren? Zó ziet Sully er nu uit!

Na het zien van deze video zal je voortaan altijd van te voren het toilet doorspoelen!

Vader werd ervan beschuldigd iets vreselijks in de ogen van z’n baby gewreven te hebben.