in

Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie?’ ZO zien de acteurs er NU uit!

Wij waren helemaal weg van deze heerlijke serie!

Het is jarenlang één van onze lievelingsseries geweest en soms kijken we stiekem nóg wel eens de herhalingen… ‘Little House on the Prairie’, oftewel ‘Het Kleine Huis op de Prairie’!  Van 1974 tot 1984 was de serie te zien op televisie, pas na 9 seizoenen en 205 afleveringen later stopte de serie.

De serie speelde zich af in Minnesota en draait om de familie Ingalls. In het begin zitten de kinderen nog op school en hebben ze regelmatig ruzie met de kinderen Oleson. Vader Oleson, de eigenaar van dorpswinkel Oleson’s Mercantile, is echter een vriend van de familie Ingalls, zijn vrouw Harriet juist weer niet. Door haar geroddel zorgt zij vaak voor problemen. Nellie Oleson is een kopie van haar moeder, vaak gemeen en ze probeert altijd Laura te vernederen. Broertje Willie helpt zijn zus vaak met haar streken.

Lees ook  Hij legt 4 plakjes tomaat in een pot met grond. Dit lijkt vreemd, maar 10 dagen later? Wow!

33 jaar geleden
Het is alweer 33 jaar geleden, wat vliegt de tijd ook! De serie is na de jaren ’80 nog vaak herhaald op televisie, daarom lijkt het nog niet zo lang geleden. Hoe zou het nu met de acteurs gaan? Ook zij zijn natuurlijk ouder geworden, logisch. Wij hebben ze allemaal eens even opgezocht om te kijken hoe ze er nu uitzien, check de foto’s hieronder!

Lees ook  Beste kameraad doodgestoken Rik (18) kapot van verdriet: ’Ik ben bijzondere vriend kwijt’

Melissa Gilbert speelde Laura Ingalls

Michael Landon als Charles Ingalls. Michael is in 1991 overleden.

Nellie Oleson, gespeeld door Alison Arngrim

Almanzo James Wilder als Dean Butler

Kevin Hagen als Dr. Hiram Baker. Kevin is in 2005 overleden.

Mary Ingalls, gespeeld door Melissa Sue Anderson

Harriet Oleson, gespeeld door Scottie MacGregor

Caroline Ingalls, gespeeld door Karen Grassle

Waarom ben je toch zo snel buiten adem wanneer je de trap oploopt?

Zomerwaarschuwing! Ze legde haar dochtertje te slapen voor het middagdutje. Toen ze terugkwam, verkeerde het meisje in kritieke toestand.