in

Wibe (25) en Jessy (24) komen om tijdens citytrip in Rome: “Ze wilden automobilisten helpen die juist ongeval hadden gehad”

“Dit komt dubbel zo hard aan, nadat we vorig jaar onze papa verloren.” Dat zegt de familie van Wibe Bijls (25) en Jessy Dewildeman (24). De West-Vlaamse vriendinnen waren op citytrip in Rome en zaten in een taxi toen het fout liep.

Volgens Italiaanse media wilden de vriendinnen op de snelweg automobilisten helpen die betrokken waren bij een ongeval. Bij het uitstappen werden ze gegrepen door een andere wagen, de chauffeur pleegde vluchtmisdrijf.

Lees ook  Kan de kerstverlichting nog aan deze winter? 'Tientallen euro's duurder'

De man werd later wel opgepakt, melden lokale bronnen.“Ze had deze citytrip cadeau gekregen van een vrouw bij wie ze ging schoonmaken.” De mama van Jessy Dewildeman (24) kan nog steeds amper vatten wat er met haar dochter en haar hartsvriendin Wibe Bijls (25) is gebeurd in Rome. “Mijn dochter zou iedereen helpen, daar is ze nu voor gestraft.”

Lees ook  Tony liet gezin vallen voor Oekraïense vluchtelinge, maar komt nu zelf bedrogen uit: “Ik heb het helemaal gehad met haar”

Nieuwe vreselijke tegenslag voor Frans Bauer: ‘Hij Lijdt aan kanker’

André Hazes heeft nieuwe vriendin, en ze heet alweer Sarah