in

Werkneemster geldtransport op de vlucht met één miljoen euro

Waarom moeilijk, als het makkelijk kan? Die gedachte ging mogelijk door het hoofd van Mirnesa S. (42) toen ze besliste om ervandoor te gaan met één miljoen euro cash. Als werkneemster van een geldtransportbedrijf, had de vrouw eenvoudig toegang tot het geld. Ze is al meer dan twee maanden spoorloos.

Volgens het Duitse RTL zou het verhaal niet misstaan in een gangsterfilm. Een vrouw steelt op klaarlichte dag meer dan één miljoen euro van het geldtransportbedrijf waar ze zelf aan de slag is. De diefstal vond plaats op 14 oktober omstreeks 15 uur en werd nog dezelfde dag opgemerkt. De politie is al wekenlang in stilte op zoek naar de vrouw, maar zonder succes, schrijft HLN.

Lees ook
Vader redt meisje van messentrekker jaar nadat zoon (14) werd doodgestoken: “Sinds ik mijn zoon verloor, heb ik geen angst meer”

Daarom is nu een versnelling hoger geschakeld: er zijn foto’s van de verdachte verspreid en er is een beloning van 37.500 euro uitgeloofd voor een tip die leidt tot arrestatie.

Bewakingscamera
De vrouw werkte al enkele jaren bij een geldtransportbedrijf in Stuttgart en ging dagelijks om met grote sommen geld. Op 14 oktober stal ze meer dan één miljoen euro. Beelden van een bewakingscamera tonen hoe ze een zwarte tas vol bankbiljetten uit een kluis haalt en ermee weg stapt. Meer details geeft de politie niet.

Hoewel de identiteit van de verdachte niet is vrijgegeven, weten Duitse media om wie het gaat: de opmerkelijke verschijning Mirnesa S. (42).

Luxeprinses
De vrouw is 1,74 meter lang, heeft blauwgroene ogen, platinablond haar en veel tatoeages over haar hele lichaam, voornamelijk op de armen, meldt de politie. Volgens Duitse media gaat het om een rasechte luxeprinses. Uit haar Instagram-profiel blijkt dat ze van mooie sieraden, dure cosmetica en luxueuze accessoires houdt. Ze pakt uit met designertassen, een Rolex om de pols, veel make-up en opgespoten lippen.

Lees ook
Turkse vader sterft nadat hij lichaam gebruikt als menselijk schild om zoon te redden

OnlyFans-model
In Stuttgart is de vrouw ook bekend onder de naam ‘Miki’. Voor ze aan de slag ging bij het geldtransportbedrijf, werkte ze als serveerster. Op Instagram staan foto’s waarop de verdachte in een knuffelende pose is te zien met een OnlyFans-model uit Stuttgart dat meer dan 400.000 volgers heeft.

‘Miki’ zou oorspronkelijk afkomstig zijn uit Bosnië-Herzegovina. De Duitse politie vermoedt dat de vrouw naar het buitenland is gevlucht. De dievegge riskeert volgens ‘Bild’ tot tien jaar celstraf.

Publiekslieveling Jona (27) van SBS-programma Lang Leve de Liefde omgekomen bij ongeluk

Walgelijk filmpje: Vrouw laat zien hoe smerig een vagijn kan zijn..