in

Wenkbrauwen tatoeëren gaat VRESELIJK MIS – kan dit ooit nog goedkomen?

Dit is echt een nachtmerrie: deze vrouw wilde haar wenkbrauwen laten tatoeren met de microblading techniek. Daarbij worden hele dunne haartjes getatoeëerd, waardoor je wenkbrauwen er strakker en voller uitzien. Als het op de juiste manier gedaan wordt is het echt heel erg mooi.

Maar bij Twittergebruiker @chaeronaea ging het helaas niet helemaal zoals ze hoopte. De tattoo artist had waarschijnlijk niet helemaal een goed idee hoe microblading in z’n werk ging, want die heeft haar wenkbrauwen wel van hele bijzondere streepjes voorzien.

Lees ook  Deze nieuwe ´BH´ is voor iedere vrouw een droom die uit komt

Weglaseren?

Ze is echt helemaal niet blij met het resultaat (kunnen we ons heel goed voorstellen) en zet een noodkreet op Facebook: “Ik heb ze vandaag laten zetten, is er een manier om ze nog te kunnen verwijderen of moet ik ze laten weglaseren? Ik ben helemaal gebroken.”

Gelukkig voor haar is het wel mogelijk om microblading te laten verwijderen met lasers, maar dat is wel erg prijzig en schijnt ook pijnlijk te zijn. Auw. Maar misschien is het wel nóg pijnlijker om altijd met deze wenkbrauwen te blijven lopen.

Lees ook  Het bloederige hoopje ligt met helse pijnen op straat. Ze is zelfs te zwak om te vluchten.

Waarschuwing!

Laat dit dus een waarschuwing voor je zijn: mocht je je ooit willen laten tatoeëren, doe dan goed onderzoek naar welke tattoo artist je vertrouwt en ervaring heeft met het soort tatoeages dat jij graag wil hebben.

In Mexico hebben ze deze verkeersdrempels gebouwd: Kijk wat er gebeurt als er een auto met hoge snelheid komt aanrijden!

Mysterieuze hond komt elke dag naar haar huis en valt in slaap – dan ontdekt ze een briefje aan zijn halsband