in

Wegwerker belt noodnummer nadat tiener uit de auto springt en om hulp smeekt

Kevin Huntington is een wegwerker die aan de snelweg in Virginia werkte. Hij was aan het werk, toen hij met een onplezierige verrassing te maken kreeg.

Hij wist niet dat hij het leven van een 18-jarig meisje zou redden.

Het was in juli 2015 dat Kevin een auto met grote snelheid zag rijden, precies richting de werkzaamheden waar hij deel van uitmaakte. Als wegwerker ben je gewend aan te hard rijdende automobilisten, dus hij trok zich er niet te veel van aan. Maar het bleek een gebeurtenis te zijn die hij nooit zou vergeten.

Het bleek dat de hardrijder niet zomaar een hardrijder was – het was een ontvoerder die op de vlucht was.

Tot Kevin zin grote ontsteltenis, sprong er een jonge vrouw uit de auto en begon zijn kant op te rennen. De vrouw zag er bang en gespannen uit. Ze smeekte om hulp en vroeg hem de politie te bellen. Wat ze daarna aan Kevin vertelde deed zijn maag omdraaien.

Lees ook  Quinty Trustfull deelt bikinifoto’s en heeft nog steeds heerlijk figuurtje!

“Ik vroeg de vrouw of ze oké was, en ze zei nee en dat een man haar probeerde te vermoorden. Ik zei haar achter me te blijven en dat ik haar niets zou laten overkomen,” vertelde Kevin aan CBS 6 News.

Kevin stelde de jonge vrouw gerust, zorgde dat ze veilig was en bleef bij haar totdat de politie ter plaatse was.

De politie was al op de hoogte van de ontvoering en al op zoek naar de man. Kevin was van grote hulp geweest bij de ontvoerder opsporen.

Lees ook  Baby ziet zijn ouders voor de eerste keer en zijn reactie spreekt voor zich.

Vlak nadat Kevin de politie had gebeld, vonden ze de man en arresteerden hem ter plekke. Zijn naam was Aaron Berg en hij werd veroordeeld voor ontvoering, het wurgen en seksueel misbruiken van een 18-jarig meisje, volgens CBS 6 News.

Aaron zit nu in de gevangenis en de jonge vrouw kan zich op haar gemak voelen dankzij Kevin en de politie. Kevin vertelde aan CBS 6 News dat hij nog wel iets te zeggen heeft over de hele gebeurtenis:

“Pak de telefoon en hel iemand, je weet nooit wiens leven je redt.”

Kevin is zeker een held en een herinnering dat onze acties in noodsituaties het verschil kunnen maken tussen leven of dood.

Deel als je ook denkt dat Kevin een held is.

Na 22 jaar apart, worden de beste vriendinnen herenigd – maar niemand was voorbereid op hun reactie

Aanvaller richt mes op politieagent, zijn reactie verrast de hele wereld