in ,

Weggelopen jochie met trek krijgt gesmeerd bolletje van agent

Twee weggelopen jongens uit Veenendaal hebben een bijzondere avond achter de rug. Na een korte zoektocht door de stad kon de politie het duo weer terugvinden. Een van hen kon zelfs rekenen op een speciaal voor hem gesmeerd bammetje.

Maandagavond kreeg de politie meerdere meldingen over twee jonge jongens die langs de Rondweg-West naar automobilisten stonden de zwaaien.

Gezien de leeftijd van de kinderen en omdat het buiten inmiddels al goed donker was, besloot de politie een kijkje te nemen.

Lees ook  Wat er met je lichaam gebeurt als je 28 dagen geen alcohol hebt gedronken

Toen de agenten op locatie arriveerden, zagen zij dat een van de melders een van de jongens in zijn auto had zitten.

De andere jongen was hem inmiddels gesmeerd. Al snel krijgen de agenten het idee dat de twee jongens zijn weggelopen uit een instelling in de buurt.


Bolletjes smeren
Omdat de andere jongen nog opgespoord moest worden, mocht de inmiddels gevonden jongen naar het bureau. Daar werd hij getrakteerd op een bolletje, die agent Fenna hoogstpersoonlijk voor hem smeerde.

Lees ook  27-jarige slachtoffer steekpartij Arnhem overleden, verdachte aangehouden

Na wat speurwerk werd ook de tweede jongen gevonden. Samen zijn zij weer teruggebracht naar de instelling. De ene jongen met een volle maag en de ander met een goed verhaal rijker.

16-jarige verdachte aangehouden voor steekpartij

De Jonge sluit strengere coronamaatregelen niet uit: ‘Alleen als het echt nodig is’