in

Weet je waarom veel vrouwen kool op hun borsten leggen? Het komt enorm goed van pas bij diverse situaties

Alle vrouwen die bevallen zijn herinneren zich hoe pijnlijk de verschillende fasen van de lactatie konden zijn. Wat doe je als je borsten opgezwollen en pijnlijk zijn omdat je de borst aan het geven bent?

Op het eerste gezicht kan het een beetje vreemd lijken, maar vele vrouwen hebben het geprobeerd en het heeft zeer goede resultaten gegeven: ze hebben koude groene koolbladeren op hun borsten gelegd! Zelfs als de pijn wordt veroorzaakt door een te kleine BH helpt deze remedie.

Lees ook  Mama is na 10 jaar-proberen eindelijk zwanger. 4 dagen later belt dokter in paniek en bekent grote vergissing:

Alle planten van de koolfamilie hebben effect. Een korte wetenschappelijke studie heeft aangetoond dat het kalmerende effect van de bladeren vergelijkbaar is met een koud of warm compres.

Als je het wilt proberen, leg dan eerst een hele kool een uur lang in de vriezer. Trek daarna de bladeren van de buitenkant er af en trek die er binnen eruit. Was ze met koud water. Snij de restjes steel er af en maak een gat in het midden zodat de tepel daardoor kan ademen. Leg de bladeren op je borsten en laat ze daar 20 minuten liggen.

Lees ook  Schedel met zonnebril op schoorsteen blijkt die van man die al acht jaar vermist is

Je zult zien dat ze kalmeren werken. Je kunt ze weghalen als ze lauw worden. Herhaal het hele proces tot de pijn af is genomen. Natuurlijk, als de problemen aanhouden, ga dan meteen naar de dokter!

Deze gorilla verovert het internet. Als hij zich omdraait begrijp je meteen waarom

12 dingen die met je lichaam gebeuren als je eieren eet