in

We Goten Heet Water Over Een Appel Uit De Supermarkt, Maar Wat Er Vervolgens Gebeurde? Bizar!

We eten allemaal weleens een appeltje. Logisch, want ze zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond.

Wij eten ze ook regelmatig en kochten afgelopen week een zak rode appels. Het vreemde was dat we ze erg glad vonden aanvoelen en zelfs na flink wassen bleven ze glibberig aanvoelen.

Afspoelen doet iedereen wel voordat de appel wordt opgegeten, maar is dat wel genoeg? Waarschijnlijk zul je er niet van op de hoogte zijn dat er van alles op de appel kan zitten om deze te beschermen.

Lees ook  Politieagente deelt haar 112-gesprek met 10-jarig meisje, kippenvel!

Dat kunnen we begrijpen, maar dit gaat wel heel ver. Daarom besloten we de proef op de som te nemen en kokend water over een zak appels te gieten. Het resultaat? Ronduit bizar.

Op bovenstaande appels is kokend water gegoten. Het laagje ‘was’ is nu wel heel goed zichtbaar geworden.

Dit wordt gedaan om ze er mooi uit te laten zien, maar erg smakelijk ziet het er niet uit. Wij adviseren dan ook om voor de zekerheid de appel met een tandenborstel of iets dergelijks te poetsen, maar de appel schillen is natuurlijk nog beter.

Lees ook  Duncan Laurence maakt nummer voor het Eurovisie songfestival bekend

In onderstaande video kun je nog een manier zien om de vetlaag van een appel af te krijgen. Of het daadwerkelijk schadelijk is weten we niet zeker, maar je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen.

Ze Worden Nooit Ziek, Weten Niets Over Kanker En Leven Tot Wel 145 Jaar. DIT Is Hun Geheim!

Het Meest Krachtige Drankje Dat Buikvet Onmiddellijk Verbrandt!