in

Wat ontzettend bijzonder: pasgeboren meisje ‘loopt’ meteen

Het klinkt onmogelijk: een meisje dat meteen na haar geboorte gaat lopen. Maar een filmpje waarin dit bijna het geval is, gaat momenteel viraal. Vorige week verscheen een video waarin een meisje meteen haar eerste stapjes zet!

Het meisje is vermoedelijk Braziliaanse en de video waarin zij probeert te lopen is miljoenen keren bekeken, 72 miljoen keer om precies te zijn. Het is niet precies duidelijk waar de video is opgenomen of wie de ouders van het kindje zijn. Een prestatie is het in ieder geval wel! Wij hebben op het internet al veel opmerkelijke dingen gezien, maar ook wij zagen een tafereel als deze nog niet eerder voorbijkomen. Ook andere kijkers staan versteld van het jonge meisje. Ze wordt zelfs al wonderkind genoemd door sommige mensen. Wij vinden het in ieder geval heel bijzonder!

Lees ook  Voormalig blinde jongen trilt van de zenuwen op het podium – seconden later heeft de jury kippenvel

Voetje voor voetje
Vaak beginnen kindjes pas te lopen wanneer ze een jaar oud zijn, maar het meisje in deze video is er wel erg vroeg bij. Ze is pas enkele uren oud en probeert haar eerste stapjes al te zetten. En dat lukt haar. Terwijl een verpleegster haar vasthoudt, zet ze voetje voor voetje. “Oh mijn god, ze probeert te lopen”, roept de vrouw in de video. Bekijk hieronder de opmerkelijke video zelf!

Lees ook  Man botst op verlaten herenhuis in de bossen – opent de deur en krijgt meteen rillingen

BIZAR! Deze vrouw is allergisch voor zichzelf: “Het is een marteling om zo te leven”

Ook zo gek op Cornetto’s? DIT is waarom je de chocolade in het puntje beter kan laten liggen…