in

Wat knap: deze vrouw viel zóveel af dat haar eigen man haar niet herkende

Audrey was onherkenbaar voor haar eigen echtgenoot

Dat afvallen niet altijd even makkelijk is, daar kunnen de meeste van onze lezers over meepraten. Die paar laatste hardnekkige kilo’s die er maar niet af willen en de strijd die dat met zich meebrengt… We zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Voor de 52-jarige Britse Audrey Gordon ging het allemaal nog net even een stapje verder. Ze woog maar liefst 146 kilo en er stond bij haar elke dag chips en chocolade op het menu.

Geschiedenis
Achter haar ongezonde eetpatroon schuilt echter een verdrietige geschiedenis. In 2004 werd Audrey tijdens haar huwelijksreis erg ziek, ze kreeg een oorinfectie die uitmondde in een zeldzame ziekte aan het binnenoor. “Het voelde alsof de kamer constant aan het draaien was”, zo omschrijft Audrey het. Later ontwikkelde de vrouw ook nog eens ME, een chronisch vermoeidheidssyndroom. Twee jaar later moest ze daarom stoppen met werken. Ze raakte in een depressie, kwam amper het huis nog uit en als troost begon ze te eten. “Ik at en at”, aldus Audrey. “Ik voelde me verschrikkelijk. Ik veranderde van een blij persoon in een zieke patiënt, die amper iets kon doen. Het kon me niet schelen wat ik at, hoe gezond het was of hoeveel calorieën er in elke maaltijd zaten.”

Lees ook  “Er is niets waarvoor je je schamen moet!” Dit meisje laat zien hoe ze er onder haar kleren uitziet

Doorzetter
Audrey’s wake-up call kwam in 2014, toen ze haar riem in het vliegtuig niet meer om kreeg. Ze gruwelde van foto’s van zichzelf en toen een goede vriendin commentaar gaf op haar lichaam knapte er iets bij Audrey. Ze gaf zich op voor een afvalclub en begon met haar eetpatroon volledig omgooien. Haar calorie-inname veranderde ze drastisch: de doorzetter eet nu maximaal 1.500 calorieën per dag. Met denderend resultaat. Audrey weegt nu zo’n 75 kilo en heeft maat 40!

Lees ook  Vrouw zet hartverscheurende foto´s online – maar niemand kan geloven wie er achter de horror zit

Echtgenoot
Het verschil is zo enorm, dat Audrey’s echtgenoot Bill haar niet eens herkende op de parkeerplaats van de supermarkt. “Ik voel me geweldig en zie er zo anders uit”, zegt Audrey.

“Mijn man herkende me niet eens toen we boodschappen aan het doen waren. Hij dacht dat ik een vreemdeling was die naar de auto toe liep, en was in shock toen hij zich realiseerde dat ik het was.” Wat een prestatie, wij zijn diep onder de indruk. Moet je zelf het verschil eens zien:

Een man doodt 21 katten maar wordt betrapt. Boontje komt om zijn loontje!

HEFTIG: de facelift van deze Amerikaanse vrouw ging totaal mis…