in

Wat je ook doet, ga tijdens je volgende vlucht niet in deze rij zitten.

Al ooit eens langer dan vijf uur in een vliegtuig gezeten op stoelen die niet eens achteruit kunnen? De kans is dan zeer groot dat je op rij acht zat, de gang bij de nooduitgang. Om evacuaties mogelijk te maken is het nodig dat deze stoelen perfect recht blijven staan. Heb je dus al gauw last van rug- en nek pijn dan is deze rij zeker niet aan te raden.

Dit is echter niet de enige rij die je moet proberen te vermijden, hier komen de anderen:

Lees ook  Niemand kan uitleggen waarom de vrouw zo´n gigantische buik heeft – wat de artsen op de röntgenfoto zien laat iedereen sprakeloos

De laatste rij: Ja, het voordeel is dat je dicht bij de wc zit maar je zit er natuurlijk ook echt tegenaan waardoor ook deze stoel niet achteruit kan. Hierdoor heb je de gehele vlucht last van vieze geurtjes en passagiers die naast je stoel in de rij staan te wachten.

De nooduitgang: Ja, voor hele lange mensen is dit wel een echte aanrader door de extra beenruimte maar wanneer je niet extreem lang bent kan je deze stoel toch beter vermijden. De stoel is namelijk kleiner omdat het tafeltje van de stoel in de armleuning is verwerkt. Ook kan je stoel niet naar achteren als het vliegtuig twee nooduitgangen heeft.

Lees ook  Iedereen vindt “grotbewoner” belachelijk de keuze van zijn levensstijl – wanneer ze zijn grot zien, veranderen ze echter snel van mening

De zetels achter de eerste klassen: De meeste vliegtuigen hebben een muur die ‘economy class’ en ‘businessclass’ met elkaar scheiden. Hier heb je vaak wel extra beenruimte, maar ook deze stoelen zijn kleiner. Ook kan je je spullen niet kwijt onder de stoelen waardoor je automatisch bagageruimte bij moet boeken.

Dit is wat er met je brein gebeurt als je 10 jaar lang de pil slikt

Bedrijf dat s*kspoppen maakt heeft vacature voor testers