in ,

Wat is het vermogen van Boos-presentator Tim Hofman?

Tim Hofman was al geen onbekende, maar sinds afgelopen week tijd is hij nog een stuk bekender geworden, vooral door zijn programma BOOS dat waarheden uit het donker haalt en aan het licht brengt, denk maar aan de ‘The Voice of Holland’.

Tim Hofman staat zelf op de loonlijst van BNNVARA en wordt zeker goed betaald voor het maken van programma’s, maar wat verdient zo’n YouTube-serie nou precies?

Tim Hofman
Tim Hofman is een Nederlandse presentator, journalist, dichter en columnist. Tim is sinds 2011 op tv en YouTube te zien, zijn eerste programma was TimTV en het werd uitgezonden op 101TV.

Lees ook  18-jarig meisje komt om het leven bij dodehoekongeval

In 2012 trad hij in dienst bij BNN waar hij tot nu toe heeft gewerkt. Ook is hij onder meer bekend als presentator van het online programma BOOS waarmee hij diverse prijzen won.

In het programma BOOS brengt hij verschillende zaken aan het licht, dit doet hij aan de hand van inzendingen die hij krijgt van mensen, instellingen en bedrijven.

Tim probeert in de meeste gevallen op een eigenwijze, maar grappige manier, achter de waarheid te komen.

Zo heeft hij ook de onthullingen van grensoverschrijdend gedrag in het programma The Voice of Holland naar voren gebracht.

Lees ook  Yolanthe verbluft haar volgers met bikini-kiekjes!

Het vermogen van Tim Hofman
Tim verdient veel geld met alle video’s die hij maakt. Hoeveel Tim Hofman precies verdient bij BNNVARA is niet duidelijk, hij verdient in ieder geval niet zoveel als Astrid Joosten, zo geeft hij zelf aan.

Tim heeft in ieder geval een geschat vermogen van maar liefst 2 miljoen euro, waar hij behoorlijk wat mee kan doen als je het ons vraagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

‘Vanwege mijn alopecia mocht ik van mijn stiefvader niet op familiefoto’s’

Fastfood kan gezonder zijn dan een salade als je ziek bent