in

Wat een prestatie! Deze vrouw valt 35 kilo af door dit te veranderen in haar voedingspatroon

Wat ziet ze er fantastisch uit!

Ze at wanneer ze trek had en at nog steeds gewoon kaas en slagroom, toch lukte het Keila Hampton om 35 kilo te verliezen binnen 15 maanden tijd! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. De Amerikaanse wist dit voor elkaar te krijgen door zich aan het Keto-dieet te houden en door elke lunchpauze een half uurtje te lopen.

Ze at koolhydraatarm en wist van 115 kilo naar 80 kilo te gaan.

Keto-dieet
Celebrities als Gwyneth Paltrow zweren erbij: het keto-dieet. Je eet dan weinig koolhydraten en veel vetten, denk aan noten, avocado’s en zalm. Keila heeft een zittend beroep en wilde een manier vinden om af te vallen, zonder de sportschool in te duiken. Ze stuitte op het keto-dieet en besloot het een kans te geven. Ze gaf tevens aan nooit calorieën te tellen. “Ik luister naar mijn lichaam als ik honger heb en laat calorieën niet bepalen hoeveel ik zou moeten eten.” Met deze methode lukte het om behoorlijk wat af te vallen.

Lees ook  Hij hield zichzelf 25 jaar lang verborgen in deze grot. Wat hij er in wist te creëren? Ik sta VERSTELD!

Blokje om
Volgens Keila zorgde haar dagelijkse wandeling ervoor dat de kilo’s eraf vlogen. Sinds januari besloot Keila er nog een schepje bovenop te doen en heeft ze wel een abonnement bij de sportschool. Sindsdien gaat het haar nog meer voor de wind. “Ik sport tenminste vier keer per week.” Haar tip om genoeg discipline te hebben om vaak te sporten? Zoek een sportmaatje! “Het is moeilijker om nee te zeggen als iemand anders op je rekent. Zoek dus een maatje dat je motiveert.”

Lees ook  Dochter van familie is stervende – dan neemt de oppas een beslissing die tranen over mijn wangen doet stromen

Benieuwd hoe Keila er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

Johnny de Mol is vader geworden en deelt prachtige foto van zijn kindje op Instagram

Zo gaat het met Tim en Cherish na ‘Temptation Island’