in

Wat een plaatje: zó ziet de oudste dochter van Piet Paulusma eruit!

Nederlands bekendste (en vooral meest enthousiaste) weerman is toch wel Piet Paulusma. Met zijn eigen manier van presenteren heeft hij de harten van de Nederlanders gewonnen. Of Piet nou regen of zonneschijn voorspelt, hij is altijd even bezield en wij worden elke keer vrolijk van de afsluiter ‘Oant moarn’.

En het zit in de familie, want onlangs maakte Piets oudste dochter haar televisiedebuut!

Martsje
De meermalen tot populairste weerman van het jaar verkozen Piet (61) heeft vier kinderen (Martsje, Edo, Rosita en Siepke) samen met Joke, van wie hij in 2003 scheidde. Zijn oudste dochter Martsje (36) nam vorige week ineens voor een keertje het stokje van haar vader over en presenteerde een keertje het weerbericht.

Lees ook  Sandra en haar dochtertje mogelijk besmet met coronavirus, maar ze krijgen geen hulp

Dagje vrij
De oudste dochter van de weerman stond voor de camera omdat Piet simpelweg een dagje vrij was. “Hij probeert wat te ontspannen”, vertelt ze in bovenstaande video. Martsje had overigens geen reden om zenuwachtig te zijn voor haar optreden: volgens Omroep Friesland was ze de afgelopen jaren al vaker te horen op verschillende radiozenders. Of Martsje vaker te zien zal zijn in Piets Weerbericht? Dat is niet bekend, maar wat we wel weten is dat Piet nog lang niet met pensioen wil! En gelukkig maar, want wij zien hem graag nog wat langer op televisie.

Lees ook  Nicolette Kluijver over huwelijkscrisis: “Ik ben niet vreemd gegaan".

Een moeder werd aangeklaagd wegens kindermishandeling nadat ze de tanden van haar jonge kinderen liet wegrotten.

Linda’s nacht met Hans Kraay jr.