in

Wát een naar begin: baby wordt in hoofd gesneden bij keizersnede.. Bekijk het hier:

Baby Karmen McPhee is nog maar net op de wereld, maar nu al getekend voor het leven. Bij haar keizersnede werd het meisje namelijk in haar hoofd gesneden.

Daar heeft ze een flink litteken van bijna 4 centimeter aan overgehouden. De familie is woest op het ziekenhuis. Emma (21), Karmens moeder, noemt de geboorte en de zorg van het ziekenhuis voor haar kindje ‘een ramp van begin tot eind’.

De baby in bovenstaande video werd godzijdank met iets leuks en positiefs op haar bolletje geboren.

Al aan het bevallen
Hoe kón dit gebeuren? Emma, die graag een keizersnede wilde omdat haar baby aan de grote kant was, vertelt The Sun dat de arts die de keizersnede zette nog niet wist dat ze al aan het bevallen was. Het kindje was dus al iets ingedaald, met alle gevolgen van dien.

Lees ook  AUW! Dit is dus de reden dat je nóóit een patatzakje mét satéprikker moet plat slaan

“De chirurg kwam naderhand naar me toe en zei dat dit gebeurde doordat ik niemand had verteld dat mijn vliezen gebroken waren en ik aan het bevallen was. Maar ik checkte mijn medisch rapport, en daarin stond dat ik dat wel degelijk uitgelegd had.”

Ziekenhuis te druk voor Emma en haar keizersnede
Eigenlijk ging het al mis toen ze nog maar net in het ziekenhuis lag, vervolgt Emma. “Ik kwam daar donderdagochtend om 8 uur ’s ochtends aan. Om 5 uur ’s middags zeiden ze uiteindelijk: ‘We kunnen de keizersnede nu niet doen, want er zijn teveel spoedgevallen tussendoor’. Ze beloofden me dat de operatie vrijdagochtend zou plaatsvinden, dus we bleven daar nog een nachtje slapen. Maar er kwam die ochtend tot 12 uur niemand naar me toe. Ze hadden mijn keizersnede wéér gecanceld.”

Lees ook  Zo zag Dr. Phil er vroeger uit

Slechte communicatie
Het ziekenhuis zegt intern onderzoek te hebben gedaan. Aan de pers vertellen ze dat ze nu extra veiligheidsmaatregelen treffen vóór het opereren en chirurgen beter laten overleggen met de ouders bij een keizersnede. Ze geven ergens dus toe een fout te hebben gemaakt en zouden ook contact opgenomen hebben met de gedupeerden. Maar dit is niet genoeg voor de familie Edwards.

Zo vertelt Robert Edwards, de opa van baby Karmen, dat hij walgt van de slechte communicatie vanuit het ziekenhuis. “Ze hebben een persverklaring afgelegd, maar hebben sinds die dagen in het ziekenhuis helemaal nooit meer contact met ons opgenomen.” De familie is van plan om financiële stappen tegen het ziekenhuis te nemen.

Stretch je ringvinger met je duim en hou hem zo vast. Je zal versteld staan!

Hond achtergelaten op metrostation in Rotterdam: “Wie weet waar ik thuishoor?”