in

Wat deze vrouw bij haar baby doet… Ze pakt pakt haar baby bij z’n armen en doet DIT. Belachelijk!

Je zou denken dat “baby yoga” heel lief en heel zachtaardig is. Maar over dit filmpje ontstaat een enorme discussie. Deze vrouw doet in het onderstaande filmpjeyoga met haar kind. Het ziet er echt heel pijnlijk en vooral verschrikkelijk uit! De 51-jarige Lena Fokina is een gecertificeerde yoga instructeur in Rusland, maar er ontstaat veel discussie over de vraag of dit kindermishandeling is.

Lees ook  Maden in je kliko? Gatver, zo kom je er snel vanaf!

Volgens Fokina zijn de lichamen van de baby’s juist gemaakt om zo wild mee te bewegen. Het zou de bouw van het kindje moeten versterken. Maar 9/10 ouders zien hier de positieve voordelen niet van in, het is bizar. De vrouw pakt de baby bij de ledematen en gaat ermee zwaaien. Bekijk zelf de video hieronder:

Lees ook  Barbie heeft nieuwe vlam met gezicht vol gevaarlijke tatoeages

Wat vind jij van deze vorm van yoga, is het gewone yoga of een ernstige vorm van kindermishandeling? Laat je mening achter in de reacties hieronder, we zijn erg benieuwd. Vergeet niet om dit bericht te delen met iedereen die je kent!

Rijke vent schreeuwt naar de moeder, die geen verjaardagstaart voor haar zoon kan betalen. De man beseft niet dat de baas achter hem staat

7 maanden nadat de verdachte in het gezicht van de politie spuugde, overlijdt ze. Pas dan onthult de politie de oorzaak