in

Wat de artsen in het bloed van deze baby vonden zal de ouders voor jaren naar de gevangenis sturen…

In December was de politie in Everett, Washington in shock toen ze tijdens een huiszoeking een baby vonden die in zo’n slechte conditie verkeerde dat ze het enkel als ‘marteling’ konden omschrijven. De 19-jarige moeder, Jessica Schreib, en haar vriend van 42, Donald Coons, zijn op 1 januari gearresteerd wegens kindermishandeling.

Tijdens verder onderzoek ontdekte de politie een vreselijk detail in deze zaak. Naast vele gebroken botten, sneden onder haar kin en in haar nier bleek het kind ook vol methamfetamine te zitten. “Er zullen mogelijk nog extra aanklachten volgen terwijl de zaak verder onderzocht wordt,” vertelt luitenant Ryan Dalberg in een verklaring aan de pers. Hij zei ook dat momenteel wordt onderzocht hoe de drugs in het lichaam van het kind terecht zijn gekomen, alsook de identiteit van de persoon die verantwoordelijk is voor de gebroken ribben en arm van de baby.

Lees ook  Ingenieuze innovatie bij operaties van kinderarts wordt door de hele wereld toegejuicht

Get stel woonde met het kind in een hotel samen met hun drie andere dochters van 11, 13 en 14. Deze drie zijn voor hun bescherming in pleegzorg geplaatst. Blijkbaar had de baby weken achter elkaar gehuild, en toch deden de ouders niets. Hier bovenop wacht Coons ook nog een rechtszaak om bezit van meth na zijn arrestatie hiervoor in juni 2015. KOMONews laat weten dat hij een geschiedenis heeft van drugs en alcoholmisbruik, huiselijk geweld en een lange geschiedenis met de kinderbescherming.

Lees ook  Tiener valt 50 kilo af door elke dag naar school te lopen

“We onderzoeken de mishandeling van andere gezinsleden, inclusief de andere kinderen die bij het stel waren,” zei Shari Ireton, communicatiemedewerker van de sheriff. Als blijkt dat deze twee al hun kinderen misbruikten dan is de kans er dat ze het daglicht jarenlang niet meer zullen zien.

Deel dit verhaal als je vindt dat deze criminelen levenslang zouden moeten krijgen.

Ouders plannen begrafenis voor 10-jarige met kanker. Dan opent ze haar ogen en zegt 7 woorden die hen stomverbaasd achterlaten.

De dokters dachten dat hij uitslag had van een giftige plant. Maar enkele dagen later zag hij er ZO uit.