in

Wat artsen je nooit vertellen: 4 redenen waarom je altijd in de douche moet plassen!

Het zal altijd een discussie blijven tussen mannen en vrouwen: “is plassen onder de douche goed?”. Over het algemeen heeft geen enkele man daar moeite mee. Vrouwen daar in tegen hebben daar meer moeite mee, vrouwen vinden dit onhygiënisch

Dit zijn 4 reden waarom mannen EN vrouwen onder de douche moeten plassen:

1. Het is goed voor het milieu
Wanneer je onder de douche plast kan dit de waterstroom tot wel 27% beïnvloeden. Dit is gemeld door het ‘Environmental Protection Agency’. Vrij logisch want op deze manier hoeft er geen spoelwater door de toilet te stromen en kun je tot ongeveer 7 liter water per beurt besparen.

Lees ook  Pestkoppen noemen haar “lelijkste vrouw ter wereld” – jaren later laat ze alle haters zwijgen

2. Desinfecterend
Je urine kan er goed voor zorgen dat je wond word gedesinfecteerd. Dit komt doordat de verse urine op de wond komt, het de wond ontsmet. Bij een ernstige verwonding is het natuurlijk wel raadzaam om een arts te raadplegen.

3. Het is gezond voor de huid
Als je veel last heb van eczeem of uitslag dan is het goed om in de douche te plassen. Dit komt doordat er in urine een bestanddeel zit dat in veel crêmes en oliën ook zit. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor droge en gevoelige huid.

Lees ook  Wat je ook doet, ga tijdens je volgende vlucht niet in deze rij zitten.

4. Nare voetinfecties
Als je last hebt van een voetinfectie is je eigen urine de perfecte oplossing. De urine heeft namelijk een helende werking op vervelende voetinfecties. Urine is ook goed voor het tegengaan van voetschimmel.

Wie had dit verwacht? Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook zodat ze op de hoogte worden gesteld!

Een kleine functie in deze balpen heeft al een hoop levens gered

Tiener sterft in slaap: dan beseft zijn vriendin dat haar nieuwe baby van iemand anders is