in

Wanhopige moeder wast haar 1-jarige zoon in bleekwater. Ze legt uit waarom..

De 27-jarige Alicia Barber kreeg ongeveer een jaar geleden een zoontje, haar derde kind, Jamison. Nog voordat het ventje werd geboren wist ze dat hij een moeilijke toekomst tegemoet zou gaan.

Het jochie heeft namelijk een levensbedreigende ziekte: Harlekijnichtyose. Die ziekte leidt ertoe dat de huid 14 keer sneller groeit dan normaal.

Het gevolg is een hoop pijn vanwege de scheurtjes die continu plaatsvinden in de huid. Hierdoor wordt de huid voortdurend blootgesteld aan infecties. Het spijtige is dat er geen medicijn is om deze ziekte te verhelpen. Via zalfjes en andere middelen probeert Alicia toch haar zoontje zoveel mogelijk te helpen. Een van de methodes die ze hanteert is echter wel heel radicaal: ze was Jamison in bleekmiddel om zijn infecties te bestrijden.

Lees ook  Zwangere 13-jarige pleegt zelf moord nadat ze was ver kracht door ‘bende van zes mannen’

Ook krijgt de kleine jongen morfine toegediend om de pijn te verzachten. Daarnaast wordt zijn huid geschrobt met schuurpapier, naast de 2 keer dat hij dagelijks in bad gaat. Dat de kleine Jamison zijn eerste verjaardag heeft kunnen vieren is echter opmerkelijk te noemen. De meeste kinderen met deze ziekte sterven al binnen een paar dagen na de geboorte.

Lees ook  Kleinzoon van Elvis Presley is ondertussen een volwassen man – dit is hoe hij er vandaag uitziet.

Wij hopen dan ook dat er een medicijn wordt gevonden om deze pijnlijke situatie tegen te gaan. Geldt die gedachte voor jou ook? Laat het ons dan weten.

De vorm van je navel onthult dit over je gezondheid! Klopt het bij jou?

Binnen 2 weken 10 kilo afvallen, door middel van dit eieren dieet!