in

Wanhopige mama probeert pasgeboren baby met de post naar weeshuis te sturen

Een 24-jarige, wanhopige mama heeft geprobeerd haar eigen baby via de post te versturen naar een weeshuis. De koerier die het pakje kwam ophalen, vond het verdacht toen hij het even later zag bewegen en merkte dat er geluid uit kwam.

De feiten speelden zich af in het Chinese Peking, waar de 24-jarige Luo sinds donderdag onder politietoezicht staat. Ze trachtte haar pasgeboren baby te versturen via de post: ze had het kindje in plastic zakken gewikkeld en probeerde het ‘pakje’ vervolgens mee te geven met een koerier.

Lees ook  Lange Frans reageert op grote ophef

De koerier mocht de inhoud van het pakje niet controleren en nam het dan zo maar mee. Maar toen hij al onderweg was om het af te leveren, merkte hij dat het bewoog en dat er geluiden uit kwamen. Hij opende het pakje dan toch maar en stond perplex er een weerloze baby in aan te treffen.

Lees ook  20-jarige vrouw overleden aan Covid-19 in ziekenhuis

De baby werd naar een nabijgelegen ziekenhuis afgevoerd en de toestand is stabiel. Al kwam de hulp niet te vroeg, nu in Peking de temperatuur tot 37 graden piekt. De moeder zit vast op verdenking van verwaarlozing.

Aanstaande bruid viert haar vrijgezellenavond met uitsluitend mannen. Haar verloofde ziet de foto’s achteraf en kan zijn ogen niet geloven!

Hij is de slechtste vader ter wereld, nu moet hij 3 jaar de cel in voor zijn gruweldaden