in

WAARSCHUWING: Heb jij noedels in huis? Lees dit snel!

De hedendaagse drukke levensstijl waar veel gezinnen mee te maken hebben zorgen er voor dat mensen minder aandacht hebben voor het bereiden van een gezonde maaltijd. Veel mensen kiezen voor een instantmaaltijd of noodles.

Lekker makkelijk klaar te maken verpakking open warm water erbij en smullen maar. Dr. B. Kuo gelieerd aan de Massachusetts General Hospital had recentelijk een experiment uitgevoerd met een camera pil. Hij wilde onderzoeken wat de effecten van instant noedels in de maag zijn. De resultaten waren schokkend!

De noedels waren naar een paar uur nog niet verteerd, wat betekent dat het van invloed is de opname van voedingsstoffen.Daarnaast bevatten noedels talrijke toevoegingen zoals TBHQ (toxische conserveermiddel tertiair-butyl Hydrochinon bevatten). Deze stoffen blijven hangen in het spijsverteringskanaal en kan verschillende bijwerkingen hebben.

Lees ook  4 dingen die je nooit moet doen als je door een teek gebeten bent

Deze conserveermiddelen worden gebruikt in populaire voedingsmiddelen, waaronder Taco Bell bonen, Teddy Grahams,pizza, kipnuggets en crackers. TBHQ wordt ook gebruikt in cosmetica en verfproducten. Teveel inname van deze stof kan leiden tot een delirium, misselijkheid, braken, flauwvallen, tinnitus, en een gevoel van verstikking.

De KFDA (Korea Food and Drug Administration) ontdekte in 2012 een kankerverwekkende stof bekend als benzopyreen in 6 noodle merken uit de Nong Shim Company Ltd.Deze stoffen leiden tot schade aan de hersenen en veroorzaakt leer en concentratie problemen.

Lees ook  Papa en dochter zetten de camera op om DIT te filmen. Totdat 7 miljoen mensen het bekeken en ook mama het ontdekte!

Consumptie van instant noedels kan leiden tot veel gezondheidsproblemen als chronische ziekte, gewichtstoename, insulineresistentie, chronische ontsteking, en ernstige kwalen. Kortom een reden te meer om de instant noodles verpakkingen links te laten liggen en een keuze te maken voor verse producten.

Was u al op de hoogte van het gevaar van instant noodles? DEEL! dit bericht met je vrienden.

Zwangere moeder bewaart een REUSACHTIG geheim in haar buik. Nadat ze van haar eerste puppy beviel, stokte mijn adem!

In paniek proberen ze de vrouw te helpen, tot ze de bloederige stomp zien. Opgepast: zeer heftige beelden!