in

Waarom Sturen Mannen Dickpics?

Jezelf helemaal de touw tering schrikken wanneer een willekeurige man/jongen weer eens besluit (ongevraagd) een foto van zijn snikkel te delen, het is ons allemaal weleens overkomen.

Alles behalve chill en de vraag die ons allemaal bezig houdt is dan ook: waarom sturen mannen in hemels-naam ongevraagd een foto van hun fluit? 

Onlangs werden een aantal mannen gevraagd of ze eerlijk wilden vertellen waarom ze nou eigenlijk die foto’s stuurden. En dit waren hun verlossende antwoorden.

1. Ze denken er niet bij na. Veel mannen laten weten dat zij weleens een dickpic hebben verstuurd, maar eigenlijk geen idee hadden waarom ze dat deden. Aha oke…

2. Ze willen graag een mening horen. Puur vissen naar een compliment dus. 

3. Ze krijgen er een kick van. Één van de mannen vertelt dat hij zich er goed door voelt. Hij is niet op zoek naar s*ks als hij zo’n foto stuurt, maar vindt het vooral leuk als iemand onder de indruk is.

4. Ze gaan ervan uit dat vrouwen het leuk vinden omdat mannen het ook leuk vinden. Een man vertelt dat hij het leuk en spannend vindt om foto’s zonder kleding te krijgen van vrouwen en dat mannen dan denken dat het andersom net zo werkt. Nou, nee.

5. Ze zijn benieuwd of je geïnteresseerd bent. Na die foto in ieder geval niet meer.

6. Ze zijn blij met hun fluit en willen hem graag laten zien. Vooral mannen met een “grote” vinden de reacties van vrouwen leuk.

7. Ze zijn onzeker. Er zijn mannen die toegeven dat zij weleens een dickpic hebben gestuurd omdat ze onzeker zijn en zich gewild wilde voelen.

8. Ze zijn zo opgewonden dat ze niet meer helder nadenken. Héhé. Eindelijk een eerlijk antwoord.

Lees ook  De 9-jarige wordt op school uitgelachen als “flikker.” Maar als zijn moeder verneemt hoe zijn leraar reageert, springen de tranen in haar ogen.

Zo klonk het toen terreurverdachten dodenherdenking in Vught verstoorden

Steve B. bekent: Julie van fiets gesleurd en vermoord