in

Waarom het cruciaal is om niemand op je bed te laten zitten met zijn of haar buitenkleding aan

Als je vriendin je vraagt ​​om niet op haar bed te zitten, wees dan niet beledigd! Het is beter om haar voorbeeld te volgen.

Als je geen idee hebt wat je kleren de hele dag hebben opgepikt, zijn hier een paar van deze vuile kleine geheimen.

dailynieuws houdt één oog open als het gaat om gezondheid en welzijn. Dus als je geen aandacht schenkt aan wat je bed raakt – scrol naar beneden, dan kunt je ons later bedanken.

Bacteriën klampen zich vast aan het lichaam als lijm

Bacteriën kunnen weken of zelfs maanden op je kleding leven, volgens Philip Tierno, MD, directeur Microbiologie en Immunologie aan de Universiteit van New York.

Tierno voegt eraan toe dat zelfs gloednieuwe kleding nog steeds besmet kan zijn met ziektekiemen, dus het is absoluut een goed idee om het shirt uit te doen waar je al 12 uur rondloopt voordat je op bed gaat zitten.

Lees ook
Tayla kan door aandoening niet lachen en kijkt altijd sip (foto’s)

Deze regel moet ook voor uw gasten gelden.

Het dragen van je buitenkleding op je bed kan infecties, huiduitslag, acne veroorzaken en zelfs vlooien veroorzaken.

Een van de redenen waarom we vaak acne op onze rug en borst zien, is te wijten aan vettige kleding, die straat- en kantoorstof, zweet en dode huid verzamelt – in het algemeen werpt het menselijk lichaam ongeveer een half miljoen huidcellen af ​​en ongeveer een liter zweet dagelijks. En je bed kan een geweldige transporthub zijn voor al dat vuil.

Buitenkleding is overal geweest. Letterlijk.

Neem even de tijd om na te denken over wat uw buitenkleding heeft aangeraakt: stoelen in de metro, bureaustoelen, barkrukken, liftwanden, parkbanken.

Denk eens aan hoeveel meer mensen op die stoelen hebben gezeten! Zou je ze uitnodigen om op je bed te zitten? Nadat je begint te merken wat je kleding op straat raakt, denk je twee keer na voordat iemand buiten je kleding je bed laat raken.

Lees ook
Dronken vrouw verzet zich hevig en laat scheten bij arrestatie na ongeluk

Je bed is een zone van comfort en veiligheid.

Je moet je comfortabel in je deken wikkelen en je kussen knuffelen want het is een plek voor jou om te ontspannen en energie op te doen.

De divisie slaapgeneeskunde in Harvard adviseert bijvoorbeeld om niet in bed te werken en in plaats daarvan tijd door te brengen met vrienden in de keuken of in de woonkamer.

Dus associëren de hersenen het bed met ontspanning en comfort, wat een grote bijdrage is aan een gezonde slaap.

Welke onuitgesproken regels heeft heb jij in je huis? Sta je bijvoorbeeld huisdieren toe in je bed? We zouden het op prijs stellen als u het ons laat weten in de commentaarsectie hieronder!

Slapen naast iemand die snurkt is slecht voor je gezondheid

‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’