in

Waarom een vrouw nooit een piercing in haar doos moet nemen

Jij krijgt misschien bij het idee alleen al rillingen over je lijf, maar een piercer krijgt vaker het verzoek dan je zou denken.

Zo zou een piercing down onder een boost zijn voor je s*xleven en vindt de ander het gewoon iets opwindends hebben. Maar is het eigenlijk wel zo verstandig om je vajayjay te laten piercen?

Clitorishoed
Laten we je eerst even vertellen wat zo’n piercing nou precies is. First of all: de piercing wordt over het algemeen niet in je clitoris maar in de clitorishoed gepierced.

Lees ook  Pasgeborene overlijdt tragisch nadat dokters 30 minuten ruzie staan te maken in de operatiezaal.

Klinkt allemaal erg pijnlijk en to be honest: dit is het misschien ook wel. Al doet het niet meer pijn dan een andere piercing laten piercen. Iedereen ervaart de ‘pijn’ namelijk anders.

Infecties
Klinkt tot nu allemaal best te doen, toch? Wel, zolang alles goed gaat, dan is er niks aan de hand. Maar wanneer iets gaat ontsteken, ben je een stuk verder van huis.

Lees ook  Alleenstaande moeder wordt heks genoemd nadat ze 8 kinderen heeft gehad – 8 jaar later is alles anders

En dat is vooral bij je intieme zone nogal een dingetje. Zo kan een ontsteking het belemmeren van plassen tot gevolg hebben.

Daarbij kan de accessoire voor een allergische reactie zorgen, waar je natuurlijk ook niet op zit te wachten. Denk dus eerst maar twee keer na voordat je je vajayjay laat versieren.

Verdrietig nieuws voor Queen Elizabeth

Moederbeer incasseert schot van shotgun op korte afstand, maar blijft de man aanvallen en jaagt hem huis binnen.