in

Vrouw zonder ticket spuit moedermelk op tramconducteur.

Een vrouw die zonder geldig vervoersbewijs op een tram in Duitsland was gestapt, wordt verdacht van mishandeling nadat ze een conducteur met moedermelk zou bespoten hebben. Dat bericht de lokale politie.

Het incident vond zaterdag plaats in een tram in Gelsenkirchen, waar de 31-jarige vrouw samen met een man op de tram was gestapt. Toen de conducteur wilde controleren of ze een geldig vervoersbewijs hadden, werden ze weerspannig.

  'Iris Hond had relatie met nog een BN'er'

Het duo werd gevraagd om uit te stappen bij de volgende halte. Maar dan deed de vrouw iets bizars. De politie verklaarde: “Tijdens het identificatieproces haalde ze haar borst tevoorschijn en bespoot de tramconducteur met moedermelk.” De man maakte van het verrassingseffect gebruik om weg te vluchten. Toen de politie arriveerde, weigerde de vrouw om mee te werken en weigerde haar identiteitsbewijs te tonen.

  Maden in je kliko? Gatver, zo kom je er snel vanaf!

Uiteindelijk moesten de politieagenten haar tegen de grond werken en aanhouden. Even later werd ze alweer vrijgelaten. De vrouw moet zich later nog wel verantwoorden wegens mishandeling en zwartrijden.

Mieneke (102) eet iedere avond chips : ‘Zo ben ik oud geworden’

Grootste rituele slachting ter wereld van start: 200 slagers doden duizenden buffels.