in

Dominique wil met haar hond trouwen na overlijden ex (kat)

De Amerikaanse Dominique Lesbirel was er kapot van toen ze haar echtgenoot Doerack door nierfalen verloor. Doerack had gelukkig een respectabele leeftijd behaald, hij is 19 geworden.

Al in de war? Dat kan kloppen, Dominique is namelijk acht jaar ‘getrouwd’ geweest met haar kat. Helaas bleek Doerack geen negen levens te hebben en moest Dominique het diertje in laten slapen. En dus wordt het tijd voor Dominique om na te denken over een nieuwe man.

Lees ook
Verzorgingshuis kan de energierekening niet meer betalen, 66 ouderen in de kou

Cursus
Gelukkig heeft de 41-jarige vrouw nog een hond, Travis. Het is nu nog wat vroeg, maar ooit wil ze ook met haar trouwe viervoeter in het huwelijksbootje stappen.

Voor wie zich nu afvraagt of dat kan: niet wettelijk, maar Dominique heeft via het web een cursus gedaan waarmee ze dieren en mensen officieus in de echt mag verbinden. Daarbij houdt zij zich wel aan een paar regels.

Lees ook
Dochter slaapt vijf jaar lang naast dode moeder

Huisdieren
„Ik trouw alleen huisdieren en hun baasjes”, aldus Dominique tegenover Metro UK. „In sommige delen van de wereld schijnen mensen met tijgers te trouwen, maar dat gaat me te ver.”

Wanneer de grote dag met Travis plaatsvindt, is nog niet duidelijk. Maar dat er een bruiloft komt, is zeker.

„Hij heeft me zoveel onvoorwaardelijke liefde gegeven, ik wil die relatie vieren”, besluit Dominique.

”Lastige eter?” Volgens de wetenschap je gewoon een fijnproever

John en Amber zitten dagen ‘vast’ in open bezemkast