in

Vrouw wiegt stervende asielhond hele nacht in haar armen zodat hij niet eenzaam zou sterven.

Ons hart breekt als we denken aan de aantallen straathonden die op zichzelf aangewezen zijn. Ze kunnen niet om hulp vragen, laat staan wanneer ze ziek of stervende zijn. Er zijn zoveel dieren die alleen sterven omdat er niemand is die om hen gaf.

Toen deze stervende hond in het asiel werd binnengebracht, hadden ze kunnen volstaan met het geven van water en voedsel. Maar een dierenvriend ging tot extreme lengtes om ervoor te zorgen dat de stervende hond wist dat hij tijdens zijn laatste momenten geliefd was.

Lees ook  Vrouw neemt afscheid van ziek zwanger schaap – maar vindt dan een mirakel in de hooi

Janine werkt elke dag met dieren en weet als geen ander dat ze liefde en affectie nodig hebben. Het is niet mogelijk om dit voor elk dier te doen, maar toen ze Watson de pitbull zag, wist ze wat haar te doen stond.

Het was duidelijk dat Watson niet veel tijd meer had en het enige wat ze kond doen was hem knuffelen.

Lees ook  Meisje (3) verdween spoorloos - 15 uur later wordt ze in de wildernis gevonden, maar niet alleen

Janine Guido is de oprichtster van Speranza Animal Rescue in Mechanicsbrug Pennsylvania, een liefdadigheidsinstelling die verwaarloosde en mishandelde honden helpt om een nieuwe thuis te vinden.

De dierenliefhebster had al talrijke zieke en gewonde wezens zoals Watson gezien en had een groot medeleven voor dakloze honden die nooit liefde hebben gekend.

Ouders verbluft als tweelingen geboren worden met sneeuwwit haar – dan delen dokters de diagnose.

Man wordt na 21 jaar vrijgelaten en valt meteen tenger, doof vrouwtje (66) aan.