in

Vrouw wast 5 jaar kussensloop niet, gevolg is verschrikkelijk

Net zoals je kleding heeft ook je beddengoed regelmatig een wasbeurt nodig. Deze vrouw nam het met hygiëne niet zo heel nauw, totdat dit gebeurde…

Mijten
Na vijf jaar hetzelfde kussensloop zonder het te wassen te hebben gebruikt, kreeg de 62-jarige vrouw last van haar ogen. Wat bleek? Ze had meer dan 100 mijten in haar wimpers zitten. Eek! Het kostte haar vervolgens twee jaar om haar ogen mede door druppels weer normaal te krijgen.

Lees ook  33-jarige vrouw komt na een beroerte in een coma terecht. Maar als ze ontwaakt laten artsen haar baby aan haar zien, waarvan ze niet eens wist dat ze die had

Mascara
Een vies kussensloop is niet de enige oorzaak die je kan opzadelen met mijten op je wimpers. Ook het laagje mascara dat achterblijft wanneer je je make-up er niet goed afhaalt, kan ervoor zorgen dat de kleine beestjes zich gaan nestelen bij je ogen.

Krijg je al jeuk? Wij ook! Extra reden om je kussensloop vandaag toch maar even een extra wasbeurt te geven en je gezicht vanavond extra grondig te reinigen.

Lees ook  Tweeling komt via keizersnede op de wereld, als ze naast elkaar worden gelegd gebeurt iets prachtigs

Sylvie Meis: heeft groot nieuws: ‘Ik heb iets nieuw!’

Onderzoek wijst uit dat mensen die tegen hun huisdier praten slimmer zijn!